Προβαίνουν σε εγκλήματα κατά του Έθνους, της κοινωνίας και του λαού και μετά κηρύσσουν τριήμερο πένθος και λένε στα θύματα: «θερμά συλλυπητήρια, εφέτος δεν θα πληρώσετε ΕΝΦΙΑ και θα παγώσουν για ένα εξάμηνο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σας!!»

Σκηνές και εικόνες από την Πομπηία στο Μάτι.

Αποτεφρωμένοι άνθρωποι στο σημείο που τους αγκάλιασε η φωτιά. Νεκροί στα βράχια της παραλίας με αποτυπωμένο τον τρόμο, την απόγνωση και το αδιέξοδο στο πρόσωπο. Πτώματα που επιπλέουν στη θάλασσα. Ψυχές που περιπλανώνται και αναρωτιούνται γιατί έφυγαν έτσι ξαφνικά.

Τα άμορφα σπίτια όμορφα καίγονται στη μνημονιακή ανοχύρωτη Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ο τόπος των τετελεσμένων γεγονότων. Ο γέγονε γέγονε. Όλοι οι πολιτικοί μας και οι προύχοντες, όλοι αυτοί οι πολύχρωμοι φασιανοί, οι ημιεγγράμματοι, αναίσθητοι «λυπούνται», «παρηγορούν», «πενθούν» και μιλάνε στερεότυπα για «ανείπωτη τραγωδία». Ποτέ και για τίποτα δεν είναι υπεύθυνοι. Δεν έχουν καμία ενοχή. Ποτέ δεν παραιτούνται μόνοι τους. Παχύδερμα, γομάρια όπως λέγαμε παλιά. Γεννημένοι χωρίς τσίπα. Χωρίς καμία ευθιξία, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς αυτοσεβασμό. Διαθέτουν όλες τις θανάσιμες αμαρτίες. Είναι βούλιμοι, λάγνοι, καιροσκόποι, ιδιοτελείς, δούλοι στους έξω, οργισμένα θηρία για τους συμπατριώτες τους.

Ποτέ δεν νιώθουν ενοχή ή τύψεις. Είτε κόβουν συντάξεις, είτε κόβουν περίθαλψη και αντικαρκινικά φάρμακα, είτε προδίδουν την πατρίδα και την ιστορία της, είτε προβαίνουν σε εθνικές υποχωρήσεις ( βλέπε Πρέσπες), είτε πλειστηριάζουν σπίτια φτωχών, είτε κλέβουν περιουσίες, είτε τους πιάνουν στα πράσα να παρανομούν, ποτέ μα ποτέ δεν φταίνε.

Σκύβουν λίγο το κεφάλι, κάνουν μία σύσκεψη, βάζουν τα ελεγχόμενα κανάλια να μιλάνε για κυβερνητική κινητοποίηση και σε λίγα 24ωρα αλλάζουν ατζέντα και πιστεύουν ότι κανείς δεν θυμάται τι συνέβη.

Πιστεύουν ότι όλοι, όπως και αυτοί, υποφέρουν – πάσχουν από αμνησία. Όταν πνίγονται άνθρωποι στη Μάνδρα από έλλειψη αντιπλημμυρικών μέτρων, όταν καίγονται ζωντανοί άνθρωποι στο Μάτι από έλλειψη άμεσης παρέμβασης της πυροσβεστικής και απουσίας αντιπυρικών ζωνών, κανείς δεν θυμάται τις υποσχέσεις που έδινε η κα Δούρου ή οι Τσίπρας – Καμμένος πριν έρθουν στην εξουσία.

Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους συγγενείς των αδικοχαμένων και να σας καλέσω σε μία πανεθνική συσπείρωση για να σβήσουμε από τον πολιτικό χάρτη την παρέα των εθνομηδενιστών και να τιμωρήσουμε με παραδειγματικό τρόπο όσους κινούνται σε μνημονιακές ράγες.

Μην περιμένετε από τους αθλίους των Αθηνών, μην αναμένετε από Τσίπρα – Καμμένο- Δούρου- Παυλόπουλο – Βούτση και άλλους της αντιπολίτευσης, τίποτα περισσότερο από μια δωρεάν έκφραση λύπης.

Οι δήμιοι του μνημονίου, δεν έχουν ψυχή. Δεν έχουν ανθρώπινα συναισθήματα. Αν είχαν δεν θα υπέγραφαν γενοκτονικά σύμφωνα κατοχής. Δεν θα έστελναν χιλιάδες ανθρώπους από τη μείωση του βιοτικού επιπέδου στην απόγνωση, στο θάνατο ή την ξενιτιά.

Κήρυξε λέει ο μεγαλύτερος εθνικός δολοφόνος και μειοδότης τριήμερο πένθος. Ο συνταγματικά υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν στη μνημονιακή κατεχόμενη γη, πιστεύει ότι θα πάρει τη στάχτη από την Πομπηία της Ανατολικής Αττικής, από τους τόπους που κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι, και θα την ρίξει στα μάτια της κοινωνίας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι τον πλησιάζουν τα ποτάμια της λαϊκής λάβας, της λαϊκής οργής. Η παρέα της πολιτικής αγυρτείας που φέρνει το ένα κακό μετά το άλλο στον τόπο, πιστεύει ότι όλα αυτά τα δεινά περνάνε εύκολα. Όπως άδειασε η πλατεία των αγανακτισμένων, όπως μετέτρεψε το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος σε ένα γιγαντιαίο ΝΑΙ υποτέλειας, όπως έκοψε τα επιδόματα των αναπήρων και τις συντάξεις, όπως δεν έκανε τίποτα για τη μετανάστευση και τον ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων.

Στη Μάνδρα η κα Δούρου «δολοφόνησε» πάνω από 20. Και κατάπιε, ως «ψυχρός δολοφόνος» όσες εξαγγελίες έκανε προεκλογικά για τη δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων.

Στο Μάτι, ο περίφημος Τόσκας «σκότωσε» δεκάδες. Είναι άγνωστος ακόμη ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. Ούτε η Δούρου παραιτήθηκε, ούτε ο Τόσκας φαίνεται να απομακρύνεται. Αυτή είναι η εποχή Τσίπρα – Καμμένου. Εποχή απόγνωσης, μαρτυρίου για τους πολλούς Έλληνες και πλιάτσικου για τους κρατούντες και τους φίλους τους. Πολύς κόσμος σε όλη τη χώρα τους αποκαλεί : προδότες, μειοδότες, δολοφόνους και ξετσίπωτους. Είναι τόσο λαίμαργοι για εξουσία που δεν αντιλαμβάνονται αυτό που έρχεται. Όσο μένουν επάνω, τόσο θα μεγαλώνουν τα ποτάμια της οργής. Ο Τσίπρας και πολλοί άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Δεν θα μπορούν εκτιμώ, να αντικρίσουν τα παιδιά τους. Δεν είναι μόνο το μνημόνιο και οι προδοσίες τους. Έχουν αίμα, πολύ αίμα στα χέρια τους.

Όλη η χώρα κέρωσε. Πάγωσε λες και αντίκρισε το πρόσωπο της Μέδουσας. Διαβάζω τα ρεπορτάζ των συναδέλφων μου στο ίντερνετ και βλέπω τα σχεδιαγράμματα με την πορεία των κυμάτων της φωτιάς.

Πρέπει να είσαι παράλυτο κράτος, πρέπει να μην έχουν καύσιμα τα πυροσβεστικά οχήματα, πρέπει να μην έχεις εναέρια πυροσβεστικά μέσα, πρέπει να μην λειτουργούν τα τηλέφωνα για να μην ειδοποιείς επί ώρες όλους τους κατοίκους να εκκενώσουν την απειλούμενη περιοχή.

Από την έναρξη, από την εκδήλωσή της στην περιοχή Νέος Βουτζάς, μέχρι που έφτασε στο Μάτι, πέρασαν 4-5 ώρες. Σε αυτές τις 4 ώρες δεν υπήρχε κράτος. Υπήρχε το κράτος του Τσίπρα και του Τόσκα. Ούτε δόθηκε εντολή να φύγουν οι κάτοικοι από την περιοχή, ούτε ειδοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές για να διώξουν τον κόσμο, ούτε έσπευσε πυροσβεστική και στρατός να δημιουργήσουν ζώνες αναχαίτισης της φωτιάς.

Δεν καταλαβαίνω, δεν κατανοώ γιατί μοιράζονται έτσι απλόχερα «συγχαρητήρια» σε πυροσβέστες και άλλους, όταν έχεις εκατόμβες νεκρών και εκατοντάδες τραυματίες, πολλοί από τους οποίους είναι διασωληνωμένοι και σε κακή κατάσταση. Όσο περνάνε οι ώρες ανεβαίνουν τα θύματα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου- Τόσκα – Παυλόπουλου. Κανείς δεν ξέρει πόσους κατάπιε η θάλασσα και πόσους θα ξεβράσει. Ουδείς γνωρίζει πόσα είναι τα θύματα των Τσίπρα – Τόσκα μέσα στα εκατοντάδες καμένα σπίτια. Δηλαδή πόσοι πέθαναν από τις αναθυμιάσεις ή από τις φλόγες. Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι θα βρεθούν επειδή πήδηξαν από τα βράχια για να γλιτώσουν από τα κύματα της φωτιάς. Φυσικά είναι πρόκληση προς όλο το λαό να παραμένει ο Τόσκας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Φυσικά, είναι κατάντια ακόμη και για μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα να έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Ο μόνος συντονισμός που υπάρχει σε αυτό το κράτος είναι η περισυλλογή των θυμάτων του πλεονάσματος για τους Γερμανούς. Όλη η υπόλοιπη ελεγχόμενη κρατική μηχανή είναι σε παράλυση και διάλυση.

Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για ανείπωτη τραγωδία και προειδοποιεί ότι θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα. Υποτονθορύζει γιατί νιώθει ένοχη. Γιατί γνωρίζει ότι επί μνημονίου είναι χειρότερη η κατάσταση της κρατικής μηχανής από την προ μνημονιακή περίοδο. Νιώθει ένοχη. Γιατί και αυτή έχει υπογράψει τα πάντα. Η ΝΔ είναι σε μεγάλο βαθμό συνυπεύθυνη, όπως και το ΠΑΣΟΚ. Έχουν κοπεί οι πόροι, τα έξοδα και τα λεφτά για ανάπτυξη για όλα τα σώματα ασφαλείας. Για την πυροσβεστική, για την Αστυνομία, για το λιμενικό. Βλέπετε- κακά τα ψέματα – το μνημόνιο βολεύει μόνο την πολιτική ελίτ, μερικούς ομίλους και μεγαλοεπιχειρηματίες που συναλλάσσονται και δουλεύουν υπόγεια με τις Βρυξέλλες.


Αυτό που συνέβη στο Μάτι είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της λειτουργίας μιας πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης που υπακούει και εξυπηρετεί ξένους και δολοφονεί άγρια και με ποικίλους τρόπους τους Έλληνες.

Πόσοι έχουν πεθάνει ή αυτοκτονήσει επί μνημονίου μετά από ληστρικές επιθέσεις στις περιουσίες και στις επιχειρήσεις τους;

Πόσοι πέθαναν πρόωρα από έλλειψη εργασίας που τους εξαθλίωσε ή από ελλείψεις αντικαρκινικών φαρμάκων ή έγκαιρης θεραπείας;

Πόσοι νέοι ξεριζώθηκαν στην ξενιτιά από την πολιτική των Απριλιανών κλώνων, όλων αυτών που μεγάλωσαν μέσα στα σπίτια και στα σαλόνια Απριλιανών εργολάβων που είχαν φίλους τον Ασλανίδη, τον Παττακό και τους Γεωργαλάδες;

Πόσοι πνίγηκαν στη Μάνδρα από την εγκληματική αδιαφορία της κας Δούρου που πριν ανέβει στην εξουσία, το έπαιζε πασιονάρια; Βέβαια, την ίδια εποχή ζητούσε από φίλους της δημοσιογράφους να γνωριστεί με επιχειρηματίες των Αθηνών, προκειμένου να τους «πείσει» ότι ο επερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι … «Παρασκευή και 13», ούτε ο «Ψυχασθενής με το πριόνι». Η Κυρία… ( πάντα με το γνωστό σύντροφό της) ζητούσε από τότε κονέ με την ελίτ.

Δεν είναι ανεκτός πλέον από κανέναν ο Απριλιανός κλώνος, ο Σκαπανέας καταληψίας που καβάλησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θέλουν να απομακρυνθεί από την εξουσία, μήπως και αλλάξει κάτι. Το μνημόνιο φέρνει υπολειτουργία και μαρασμό της κρατικής μηχανής. Η χώρα αυτή πεθαίνει στα χέρια των ελεγχόμενων από το Βερολίνο πολιτικών. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να παρηγορήσει και να συλλυπηθεί και τα θύματα στο Μάτι. Πολλοί απορούν γιατί στη βουλή, χάνει τις περισσότερες μονομαχίες από τον Τσίπρα. Γιατί δείχνει να φοβάται έναν τέτοιο εθνικό καταστροφέα.

Αρκετοί εκτιμούν ότι ο Κυριάκος δεν θέλει να φύγει από την εξουσία πριν το πει η κα Μέρκελ ή τρέμει την έλλειψη αυτοδυναμίας. Όπως και να ‘χει, ο σημερινός αρχηγός της Καραμανλικής ΝΔ, του κόμματος που ίδρυσε ο Μακεδόνας Εθνάρχης, εμφανίζεται λίγος, πλήρως υποταγμένος στους δανειστές, απολύτως υπάκουος στους Γερμανούς και συγκρατημένος απέναντι στον Απριλιανό κλώνο. Μερικοί λένε ότι φοβάται ότι ο Αλέξης θα του βγάλει κάτι πριν από τις εκλογές. Κάτι παραπάνω από αυτά που λέγονται για τη Novartis.

Σίγουρο είναι ότι και οι δύο πίνουν νερό από την ίδια βρύση. Θέλω να πω και σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε όσους έχουν τα ίδια γερμανικά νήματα στην πλάτη ότι θα έχουν κοινή μοίρα αν εξακολουθήσουν να πορεύονται στο δρόμο του μνημονίου που φέρνει πλήθος καταστροφών. Μου λένε ότι ο κος Μητσοτάκης είναι αλαζόνας και υποστηρίζει ότι θα κάνει τη διαφορά. Τίποτα δεν πρόκειται να κάνει, αφού δηλώνει ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι θα σκίσει τις υπογραφές του Τσίπρα.

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ κινδυνεύουν να είναι το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο αν μιλάνε τόσο πολύ γερμανικά. Κανείς δεν θέλει στη θέση του Μένεμ, έναν ψυχρό και κυνικό Λαρούα. Φτάνει πια ο εμπαιγμός. Όποτε συμβαίνει μια τραγωδία, ο Αλέξης τρέχει να συντονίσει μια γελοία σύσκεψη αρμοδίων παραγόντων και ο άλλος ο Κυριάκος πηγαίνει επιτόπου, αγκαλιάζει τους κατοίκους και τους παρηγορεί.

Είναι Βρυκόλακες, είναι νεκροθάφτες σε μια κατοχική περίοδο. Είναι τέτοια η πολιτική κατάντια μας, είναι τέτοια η κρατική παράλυση, που πολλοί φοβούνται και προσεύχονται μη γίνει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και χάσουμε σε λίγες ώρες το μισό Αιγαίο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο – θα περάσει στην ιστορία. Τα κυβερνητικά μέτρα που εξήγγειλε για τους πληγέντες στο Μάτι, ήταν η επιτομή της απόλυτης γελοιότητας και πολιτικής ηλιθιότητας. Προσέξτε: οι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τη ζωή τους και η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαλλαγή τους από τον ΕΝΦΙΑ το 2018. Οι άνθρωποι είναι δοσίλογοι, είναι βρικόλακες, είναι δήμιοι.

Επίσης, η αριστερή κυβέρνηση τους έδωσε την ύψιστη χάρη να υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις δύο μήνες αργότερα. Και – άκουσον άκουσον – έξι μήνες ο φιλεύσπλαχνος Τσίπρας παγώνει τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Επίσης, η φιλολαϊκή κυβέρνηση αποδέσμευσε το τεράστιο κονδύλι των 20 εκατομμυρίων για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

Ανοίγουν επίσης, ρεφενέ λογαριασμό αλληλεγγύης με το δημόσιο και ιδιώτες για έργα αποκατάστασης της περιοχής. Καταλαβαίνετε τι μάσα έχει να πέσει.. Καταλαβαίνετε πόσα θα φάνε οι εργολάβοι φίλοι της κυβέρνησης. Ό,τι έγινε στο παρελθόν στην Ηλεία, ότι έγινε με τους σεισμούς, ό,τι έγινε με τη Μάνδρα, που ξαναπλημμύρισε πρόσφατα.

Έχουμε τριήμερο πένθος και η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου που έκαψε τον κόσμο στο Μάτι, ανοίγει τα γυμναστήρια για να μείνουν οι ξεσπιτωμένοι. Μέχρι στιγμής η Μέρκελ δεν έστειλε φράγκο. Πολλά τα συλλυπητήρια από ηγέτες, πολύ λάδι και κλάμα αλλά από τηγανίτα, δηλαδή από οικονομική βοήθεια τίποτα. Ο Ζάεφ που τσίμπησε τη συμφωνία των Πρεσπών από τους μειοδότες των Αθηνών, έστειλε 97.000 ευρώ, δηλαδή όσα θέλει για να επισκευαστεί ένα καμμένο σπίτι ή μια καφετέρια στην περιοχή.

Η φιλεύσπλαχνη και γενναιόδωρη κυβέρνηση αποφάσισε να γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία των θυμάτων της. Κηδεύει όσους σκότωσε η αδιαφορία της, η παραλυσία της και το μεγάλο πολιτικό ταλέντο του Τόσκα.

Το κράτος του απίθανου διδύμου, των Απριλιανών κλώνων πεθαίνει. Η κρατική μηχανή κοιμόταν. Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου περιέγραψε στα ΜΜΕ πως ξεκίνησε η φωτιά δίπλα από το σπίτι της και πώς έφτασε καθυστερημένα η πυροσβεστική μετά από ώρες. Όπως διάβασα στο διαδίκτυο, όλοι δήλωναν αναρμόδιοι. Η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής μασούσε τα λόγια της. Περίμενε η κοπέλα, όπως φαίνεται, οδηγίες από τον ανώτερο κομισάριο. Η Δούρου, ήταν ως συνήθως άφαντη. Το ΕΚΑΒ είχε κλήσεις για νεκρούς, αλλά όχι λεπτομερή εικόνα. Τα ΜΜΕ με τον άλφα ή βήτα τρόπο ήθελαν να σκεπάσουν την εικόνα της κυβερνητικής ανυπαρξίας, της κυβερνητικής οκνηρίας. Ουδείς από τους νέους συναδέλφους δεν σκέφτηκε, ότι δεν καλύπτονται πουθενά στον κόσμο, εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες!

Ζούμε ένα ακόμη επεισόδιο της μνημονιακής κατοχής με συμμετοχή πολιτικών, κρατικών λειτουργών και δημοσιογράφων. Κακά τα ψέματα η παρέα των εθνομηδενιστών είναι παρέα δολοφόνων. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο. Είτε το θέλει η Μέρκελ, είτε όχι. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Όλοι μας. Και κυρίως κάποιοι προύχοντες που για να κερδίζουν σταθερά ή να μένουν στο απυρόβλητο στηρίζουν τον Τσίπρα και την εθνοκτόνο πολιτική του. Στηρίζουν την απαισιότερη φυσιογνωμία της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κάποια στιγμή το συντομότερο, πρέπει να τον στείλουμε σπίτι του. Πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός και όσοι πλήγωσαν, έδιωξαν και σκότωσαν Έλληνες.

Χθες ήταν η επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Ήταν η επέτειος της απομάκρυνσης των Απριλιανών και της εγκαθίδρυσης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Η καθιερωμένη δεξίωση ματαιώθηκε λόγω της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι. Το ερώτημα που θέλω να σας θέσω σήμερα είναι: γιατί γιορτάζουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώ έχει καταλυθεί πλήρως επί μνημονίου. Γιατί μνημονεύουμε τη Δημοκρατία σε μια κατεχόμενη χώρα, την ώρα που ο Μοσκοβισί αποκαλύπτει ότι σοβεί σκάνδαλο Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Τι είδους Δημοκρατία έχουμε; Με τους Απριλιανούς κλώνους που ελέγχονται πλήρως από το Βερολίνο και υπακούουν σε όλα τα κελεύσματα της κας Μέρκελς Τι σόι Δημοκρατία είναι αυτή που ένας Αλέξης παίρνει ένα όχι σε δημοψήφισμα και το κάνει γιγαντιαίο ΝΑΙ στις Βρυξέλλες. Πόσο Δημοκρατία έχουμε όταν χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς νωπή λαϊκή ετυμηγορία παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Τι σόι Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι αυτός που ευθυγραμμίζεται με όλες τις αντιλαϊκές και αντεθνικές αποφάσεις μιας κυβέρνησης που εκπροσωπεί ισχνότατη λαϊκή μειοψηφία;

Μην πιστεύετε οτιδήποτε σας λένε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νομή της εξουσίας και το ίδιον όφελος. Στις επόμενες εκλογές μπορούμε να απαντήσουμε για όλα. Καλή σας μέρα.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger