Η ακτινογραφία έδειξε όλα όσα είχαν προηγηθεί. Οι γιατροί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου...
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου στην Κόρινθο, όταν είδαν την ακτινογραφία 35χρονη ασθενούς. Η γυναίκα από το Ξυλόκαστρο Κορίνθου έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας πόνο στο στομάχι, καθώς όπως εξήγησε στους γιατρούς κατάπιε κατά λάθος ένα κουτάλι.

Οι γιατροί της είπαν να βγάλει αμέσως ακτινογραφία για να διαπιστώσουν αν όσα έλεγε η ασθενής, ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα αλλά και το μέγεθος του προβλήματος. Μόλις η ακτινογραφία επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε η 35χρονη γυναίκα την έστειλαν αμέσως σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να εξετασθεί από γαστρεντερολόγο που δεν υπήρχε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το χρονικό μέχρι την ακτινογραφία
Η ανθρώπινη περιέργεια, οι πειραματισμοί, ένα λάθος ή ακόμα και ένα… στοίχημα που μπορεί να βάλει κάποιος απερίσκεπτος, έχουν ως αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να διαχειρίζονται κάθε είδους παράξενα περιστατικά.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, εκείνοι που πρέπει να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα» στο τέλος είναι οι γιατροί. Στην προκειμένη περίπτωση, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, όταν τους επισκέφτηκε μια 35χρονη γυναίκα από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας με έντονο πόνο στο στομάχι.

Η 35χρονη, τους εξήγησε ότι κατάπιε ένα κουτάλι και ζήτησε βοήθεια. Οι γιατροί του Νοσοκομείου, της είπαν να βγάλει αμέσως ακτινογραφία για να διαπιστώσουν αν όσα έλεγε η Κορίνθια ασθενής, ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Η ακτινογραφία έδειξε πως η ασθενής είχε απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Η ακτινογραφία με το κουτάλι




Πηγή: loutraki365.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger