Υπάρχουν προφανείς ενδείξεις ότι ο δακτύλιος της φωτιάς ξυπνά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι σαφές ότι η Γη υφίσταται ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Ενδεχομένως, το πιο ευάλωτο τμήμα της Γης είναι η περιοχή γνωστή ως δακτύλιος της φωτιάς που βρίσκεται στην περίμετρο της λεκάνης του Ειρηνικού Ωκεανού.

Αυτός ο "Δακτύλιος" είναι μια περιοχή έντονης σεισμικής δραστηριότητας, που έχει  από έναν τεράστιο κύκλο σχεδόν 500 ηφαιστείων, τα περισσότερα από τα οποία είναι ενεργά σε κάποιο βαθμό.


Η Ωκεανία επηρεάζεται από τις αλλαγές στον πυρήνα της Γης μετά από καταστροφικές σκηνές στη Βόρεια και Νότια Αμερική μετά από ασυνήθιστη αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας.

Σεισμικά γεγονότα στο Μεξικό ακολούθησε μια έκρηξη των σεισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αρκετές να ανιχνεύονται στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας, πυροδοτώντας φόβους ότι η συσσώρευση της πίεσης στο ρήγματος του Αγίου Ανδρέα έρχεται σε μια δυνητικά καταστροφική κατάληξη.


ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ


Θεωρείται ιδιαίτερα ευάλωτη στις αλλαγές της σεισμικής δραστηριότητας λόγω της παρουσίας του σούπερ ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone που έχει εμφανίσει σημάδια ασυνήθιστης δραστηριότητας με ένα σμήνος από μικρούς σεισμούς το τελευταίο διάστημα.






Μετάφραση από την συντακτική ομάδα Ιωκή μέσω: disclose.tv

Δημοσίευση σχολίου

Blogger