Μόλις είχε αναλάβει την ηγεσία του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας και του είχε σταλεί η παρακάτω επιστολή μαζί με σημαντικά στοιχεία...

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...


ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...


Διαβάστε παρακάτω την εν λόγο επιστολή:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ
ΠΡΟΣ:Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
Κον Αλ. Τσίπρα

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εύχομαι πράγματι η εκλογή σας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Αυτό φυσικά ο αλάνθαστος χρόνος θα το δείξει, εμείς δεν έχουμε παρά να σας βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο σας. Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις αρχές περίπου Νοεμβρίου 2007, ο κ. Πάλμος, εταίρος του Ινστιτούτου Αρχαιολογικών Ερευνών «ΑΧΑΝΑ-ΙΗ», ήρθε σε επαφή με τον αξιότιμο κ. Ψαριανό, ο οποίος έλαβε ενημερωτικό φάκελο για σημαντικότατα θέματα-καταγγελίες (24 τον αριθμό) αλλά και για σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις του Ινστιτούτου στην Φωκίδα.

Επιπλέον παρέλαβε και το βιβλίο μου με τίτλο: «ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ», όπου κάνω εκτεταμένη αναφορά στις σελίδες 75-105 για όλα τούτα, που σχετίζονται άμεσα με σοβαρές περιπτώσεις αρχαιοκαπηλίας, όπως η περίπτωση της «ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ» με εμπλεκόμενα 2500 άτομα (δημοσιεύματα σε εκατοντάδες εφημερίδες) ωστόσο έχουν εντοπιστεί τα 703 άτομα, εκ των οποίων έχουν συμμετοχή πιθανότατα και 8 αρχηγοί κρατών. 
Όλα τα ανωτέρω θέματα κοστολογούνται 50 δις. Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και της καταστροφής του σοβαρότερου ευρήματος των τελευταίων 100 ετών της πινακίδας του Δισπηλιού. Ακόμη έχουμε καταγγελίες για υπεξαίρεση τεραστίων ποσοτήτων χρυσού, όπως και κλοπής χιλιάδων σκελετών…Φυσικά για όλα τα προαναφερθέντα ενημερώθηκε εγκαίρως ο Πρωθυπουργός. Παρά την εντολή του Πρωθυπουργού, ώστε να γίνει διερεύνηση των ανωτέρω θεμάτων, μετά από έγγραφο που κατατέθηκε στον Πρωθυπουργό και Υπουργό Πολιτισμού στις 24/09/2004, με Α.Π: 1921 δυστυχώς δόθηκαν 11 απαντήσεις επί των ανωτέρων θεμάτων άνευ ουσίας. Αποτέλεσμα ήταν τα σοβαρά αυτά θέματα να μην διερευνηθούν, παρά την πολλαπλή αποστολή εγγράφων σε Κ.Α.Σ, γενικό γραμματέα πολιτισμού, Ακαδημία Αθηνών, Υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως (Α.Π:1921,11686,3556).

Αρχικά ο κ. Ψαριανός έδειξε αρκετό ενδιαφέρον όπως και οι κ.κ. Παπαρήγα, κ. Κανέλλη, κ. Χρυσοχοϊδης, κ. Χυτήρης, κ. Γρηγοράκος και άλλοι.Δυστυχώς όμως επειδή τα γεγονότα τα έζησα από πολύ κοντά, και είμαι ένα νέος άνθρωπος όπως και εσείς, γεμάτος όνειρα για τον τόπο μας. Έχω να σας αναφέρω ότι ουδείς θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα 703 άτομα που έχουν εντοπιστεί, ενώ καταληστεύεται ο τόπος μας.

 Άραγε γιατί;

Ο μόνος που έδειξε ενδιαφέρον λόγω της ειδικότητάς του ήταν ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, όπου και κατέθεσε ερώτηση στη βουλή των Ελλήνων για το θέμα (Α.Π:1416), στις 01/11/2007.

Βέβαια η απάντηση του Υπουργού στις 22/11/2007 ήταν απαράδεκτη, διότι ισχυρίστηκε πως εκ παραδρομής δεν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, και πολλά άλλα…

Όπως φαίνεται και ο ίδιος αξιότιμος κ. Λιάπης είχε εξαπατηθεί και βρισκόταν σε πλήρη άγνοια για το διεθνές κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, που κάνει καλά τη δουλειά του.Κατόπιν στις 04/12/07 υπήρξε οκτασέλιδη αναφορά προς τον Υπουργό Πολιτισμού (Α.Π 1485, αναφορά κ. Πάλμος με συνέπεια από τότε και μετά να έχουμε τραγικές εξελίξεις…)

Που απέχουν κατά πολύ από τις ροζ ανοησίες που σκοπό έχουν να συγκαλύψουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών, που βγήκε στην επιφάνεια, από μια απόπειρα αυτοκτονίας.
Θυμηθείτε μόνο το έγγραφο της ΕΥΠ που δημοσίευσε η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» εκ των υστέρων, και είχε σχέση με το διεθνές κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Λιάπης είχε συνάντηση με την ΕΥΠ στα μέσα Ιανουαρίου του 2008. 

Πάλι για θέματα αρχαιοκαπηλίας! 

Ως ποτέ οι υποτιθέμενοι καλοί θα σιωπούν;Παρακαλώ ενημερώστε με εάν έχετε πρόθεση ή όχι, για να ασχοληθείτε με την σοβαρή αυτή υπόθεση, διότι όπως ήδη δηλώσατε: «Η αριστερά είναι στη πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων», σας δίνετε η ευκαιρία με την συγκεκριμένη υπόθεση να το αποδείξετε, κερδίζοντας έτσι το μεγάλο στοίχημα.

Στην διάθεσή σας για περισσότερα στοιχεία.

Εν Αθήναις, 03 Μαρτίου 2008


Φιλικότατα

Νικόλαος Αλ. Αργυρίου
Συγγραφέας-Ποιητής


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ: ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΝ KΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...

ΑΡAΓΕ ΓΙΑΤΙ;



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ:
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

http://www.youtube.com/watch?v=Q6_c3PAv_Wk
http://www.youtube.com/watch?v=MRCJrSFl-Qc



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger