Τα μάθατε τα νέα; Ο Β.Πούτιν κήρυξε «υβριδικό πόλεμο» στην Ελλάδα!


Τα μάθατε τα νέα; Ο Β.Πούτιν κήρυξε «υβριδικό πόλεμο» στην Ελλάδα!

Γράφει ο Αναστάσιος Β. Γκουριώτης*

Ο εχθρός του λαού δεν είναι το Μνημόνιο και οι δανειστές. Ο αντίπαλος δεν είναι οι Σκοπιανοί που υπεξαιρούν (βασικά δεν χρειάστηκε καν να τα κλέψουν, τους τα χαρίσαμε) το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Ούτε καν οι Τούρκοι. 
Ο εχθρός του λαού είναι η... Ρωσία του Β.Πούτιν!

Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν από χθες οι κυβερνητικοί και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με την διαρροή σε καθημερινή πρωινή εφημερίδα της είδησης ότι απέλασαν Ρώσους διπλωμάτους ως «υποκινητές των συλλαλητηρίων στην Ελλάδα για το Σκοπιανό»!

Θα μπορούσε να ήταν ένα καλό σενάριο για φαρσοκωμωδία αν δεν καταδείκνυε την επικινδυνότητα των κυβερνώντων. Είναι επικίνδυνοι, πλέον, για την Ελλάδα.

Μεταλλάχθηκαν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα με εθνοκεντρικές πολιτικές αντιλήψεις σε οικονομία και εξωτερική πολιτική και ευρεία λαϊκή αποδοχή, σε ένα κόμμα-σκυλάκι των πιο συντηρητικών και ακραίων κύκλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Σκυλάκια» της Μέρκελ, αλλά και πολέμιοι του Ν.Τραμπ (ποιος να ξεχάσει το «Ελπίζουμε να μην μας βρει αυτό το κακό» του Α.Τσίπρα στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει πιθανή εκλογή του στον Λευκό Οίκο).

Αφού βαρέθηκαν να μετράνε «φάπες» από τον Ρ. Τ. Ερντογάν (μέχρι και αιχμαλώτους στρατιωτικούς έχουν εγκαταλείψει στα χέρια του), αφού «τους κάνει πλάκα» μέχρι και ο Αλβανός Ε.Ράμα, ανακάλυψαν ποιος ευθύνεται για την κατρακύλα τους: Ο Β. Πούτιν και η Ρωσία!

Θα πρέπει να έχουν αυτοκτονικές τάσεις, πραγματικά, για να διαχειρίζονται κατ'αυτό τον τρόπο την εξωτερική πολιτική της χώρας οι κυβερνώντες.

Στην κατάσταση που είμαστε, έτσι και «βήξει» η Ρωσία θα πάθουμε «πνευμονία».

Πιστεύουν ότι θα τους σώσει το «βαθύ αμερικανικό κράτος»; 

Οχι αυτό του Ν. Τραμπ. Αυτός έχει να ασχοληθεί με το κεφάλαιο «Ελλάδα» από τότε που πήγε εκείνος ο τύπος χωρίς γραβάτα στον Λευκό Οίκο και του έδωσε 2,5 δισ. δολ. για να εκσυγχρονίσει μαχητικά F-16 μόλις 8 ετών παραγωγής.

«Τα πιο εύκολα λεφτά που έβγαλα ποτέ», είπε αργότερα στην Μέλανι τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας, μετά την συνάντηση με τον Α.Τσίπρα.

Μιλάμε για «το άλλο» το αμερικανικό κράτος, του Τ.Πάιατ. Του δαιμόνιου Αμερικανού πρεσβευτή που αφού έκανε την Ουκρανία «καλοκαιρινή», ακρωτηριάζοντας την και «προ(σ)καλώντας» την Ρωσία να καταλάβει την Κριμαία, τώρα ήρθε στην Ελλάδα για νέες «επιτυχίες».

Οι νεότεροι δεν θα θυμούνται τον Χ.Τάσκα, Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα το 1974. Είχε δώσει την διαβεβαίωση στον δικτάτορα Δ.Ιωαννίδη ότι «Οι ΗΠΑ στηρίζουν τις ενέργειες της Αθήνας στη Κύπρο», δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.

Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι ο Δ.Ιωαννίδης την ημέρα της τουρκικής εισβολής πανικοβλημένος έψαχνε να βρει τον Χ. Τάσκα για να επέμβουν οι ΗΠΑ.

Δεν τον βρήκε ποτέ...

Ετσι λοιπόν όταν θα «στραβώσουν» τα πράγματα-γιατί θα «στραβώσουν»-και θα αναζητεί αγωνιωδώς ο Α. Τσίπρας, τον Τ. Πάϊατ, αυτός θα βρίσκεται στο χωριό του και θα πίνει Jack Daniels.

Και θα έχει το τηλέφωνό του κλειστό...



*Ο Τάσος Γκουριώτης είναι διευθυντής του pronews.gr και του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger