Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα της 21χρονης Anastasia Onegina. Έσφαξε τον 24χρονο πρώην αστυνομικό εραστή της.

Η Anastasia Onegina έσφαξε τον Dmitry Sinkevich κατά τη διάρκεια άγριου σεξ και τον διαμέλισε σε σατανιστικό τελετουργικό. Τον αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο, του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα άκρα και του στράγγιξε το αίμα.





Πέταξε κάποια κομμάτια του στα σκουπίδια και άλλα τα έβαλε στην κατάψυξη. Είχε κρεμάσει μάλιστα κάποια από γάντζους γύρω από το διαμέρισμά της. Η Onegina αρχικά αρνήθηκε πως σκότωσε τον 24χρονο. Είπε ότι τον βρήκε νεκρό και τον διαμέλισε από φόβο μην κατηγορηθεί για τη δολοφονία του.

Πλέον έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία του. Οι φριχτές νέες λεπτομέρειες και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος δόθηκαν στη δημοσιότητα καιρό μετά τη σύλληψή της με την υποψία της δολοφονίας του πρώην αστυνομικού.

Τον θυσίασε για σατανική τελετή





Μετά από ανάλυση των στοιχείων, το πτώμα του 24χρονου είχε σφαγιαστεί με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει το σατανικό είδωλο Baphomet. Η Onegina και ο Sinkevich ήταν γνωστό ότι ενδιαφερόταν για τον αποκρυφισμό και το BDSM.

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα θρησκείας, η δολοφονία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο βράδυ για θυσίες στον σεληνιακό κύκλο. Ο διαμελισμός έγινε για θυσία. «Βρήκαν τα πάντα εκτός από το συκώτι του. Στο ψυγείο ήταν το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια του. Είχε στραγγίξει το αίμα του. Τον αναγνώρισα μόνο από τα μαλλιά του» σημείωσε η θετή μητέρα του 24χρονου. «Έπρεπε να τον θάψουμε με κλειστό φέρετρο».




Πηγή: Dailymail




Δημοσίευση σχολίου

Blogger