Σε χθεσινή δημοσίευση του Νικ. Λάος στο facebook αναφέρονται τα εξής :

Πληροφορούμαι από αρμόδιες πηγές ότι ένα μείζον και στρατηγικό κομμάτι του ευρωατλαντικού "βαθέως κράτους" (βλ. και παράγοντες της CIA) σε συνεργασία με τους μείζονες ελλαδικούς ολιγάρχες απεργάζονται το εξής σχέδιο και σκέπτονται ως εξής:

(1) Θεωρούν ότι οι καλύτεροι και ισχυρότεροι θεματοφύλακες του ιδρυμένου καθεστώτος που επικρατεί στην Ελλάδα είναι ο Κώστας Καραμανλής και ο Προκόπης Παυλόπουλος. 

(2) Θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζεται και ανήκει μόνο στο λόμπι της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ, η οποία φθίνει πολιτικώς, ενώ όλα τα άλλα μεγάλα λόμπι δεν τον υποστηρίζουν. 

(3) Εξετάζουν το σενάριο να σκηνοθετήσουν πτώση/ανατροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ηγεσία της ΝΔ αυτό το φθινόπωρο ή εναλλακτικώς το σενάριο να αφήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει για ορισμένους μήνες πρωθυπουργός το 2019 και, με πρόσχημα την εκλογή νέου προέδρου δημοκρατίας, να τον αντικαταστήσουν με μια κυβέρνηση "μεγάλου συνασπισμού" υπό έναν καινούργιο πρωθυπουργό, που θα είναι ένα ελεγχόμενο, μικρονοϊκό και τεχνοκρατικού προσανατολισμού πρόσωπο (π.χ., ο Κωστής Χατζηδάκης), και να επανεκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας ο μεγάλος αδ.'. Προκόπης Παυλόπουλος. 

(4) Ο "Καραμανλισμός" εγγυάται τη συνέχιση της επικράτησης μιας εκφυλισμένης καρικατούρας "Γκολισμού-Μιτερανισμού" σε συνδυασμό με μια "αποτελεσματική" διαχείριση του συστήματος κρατισμού-ολιγαρχικού καπιταλισμού-ευρωπαϊσμού, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα με τη Μεταπολίτευση. 

Δείτε την δημοσίευση: 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger