“Η Θάλασσα γύρω μας” ξεκίνησε σε συνεργασία (πατήστε εδώ) με την The Pew Charitable Trusts το 1999 και το 2014 η “Sea Around Us” άρχισε επίσης μια συνεργασία με το Paul G. Allen Family Foundation για να παράσχει στις αφρικανικές και ασιατικές χώρες πιο ακριβή και ολοκληρωμένα δεδομένα για την αλιεία.


Τα Pew Charitable Trusts (δηλ., Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Pew) όμως, συνδέονται με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ μέσω του Rockefellers Brother Fund (πατήστε εδώ)!!!


Μάνος Δανέζης: Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ:



Προσοχή από κάθε παράγοντα ο οποίος ασχολείται με θέματα τα οποία αφορούν την Ελληνική Κρήτη.

Ο οργανισμός Seaaroundus που χαρτογραφεί όλες τις ΑΟΖ του πλανήτη μας δημοσιεύει μια ΑΟΖ της Ελλάδας, χωρίς την Κρήτη, και μια ξεχωριστή ΑΟΖ της Κρήτης.

Επίσης δημοσιεύει ξεχωριστά μια ΑΟΖ της Νότιας Κύπρου και μια ΑΟΖ της Βόρειας Κύπρου.

Το πρόβλημα βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο στο:


http://www.seaaroundus.org/data/#/eez






Ο οργανισμός “The Sea Around Us” (Η Θάλασσα γύρω μας)  κατέχει, απ, ότι φαίνεται, το διεθνές κύρος στο να δημοσιοποιεί εκθέσεις των ΑΟΖ όλων των ενθνων! Η Θάλασσα γύρω μας είναι μια ερευνητική πρωτοβουλία στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας που αξιολογεί τον αντίκτυπο της αλιείας στα θαλάσσια οικοσυστήματα του κόσμου και προσφέρει λύσεις μετριασμού σε διάφορους ενδιαφερόμενους.  Έχει βγάλει μερικές ΚΡΙΣΙΜΕΣ εκθέσεις για τις ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου (πατήστε εδώ) , ΌΠΩς μας εξηγεί παραπάνω  ο κ Μάνος Δανέζης.



Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger