Είναι γεγονός ότι οι ωκεανοί της Γης διατηρούν αμέτρητα μυστικά κάτω από την επιφάνεια τους και στο παρακάτω βίντεο, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά:






Ας ταξιδέψουμε τώρα στον Ατλαντικό, όπου βρίσκουμε αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι οι χώροι ανάπαυσης της μυθικής ηπείρου, που  περιγράφεται από τον θείο Πλάτωνα ως Ατλαντίδα.

Μια τεράστια πυραμίδα βρίσκεται στο βάθος του ωκεανού, και πολλοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν περισσότερες τέτοιες κατασκευές  στην περιοχή.





Οι Αζόρες είναι ένα σύνολο εννέα ηφαιστειακών νησιών που βρίσκονται πάνω από χίλια χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα. 

Παραδόξως, η υποβρύχια αυτή πυραμίδα βρίσκεται ακριβώς εκεί που ο Πλάτωνας δήλωσε ότι βρίσκεται η Ατλαντίδα.




Από την Ατλαντίδα, κινούμαστε προς τη Βαλτική Θάλασσα όπου διερευνούμε τη λεγόμενη ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας.  


Η εικόνα της Βαλτικής μοιάζει σαν γονατισμένο δύτη που εκτείνει το χέρι προς την Ρωσία!

Η ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας είναι ένας κυκλικός σχηματισμός βράχου διαμέτρου 60 μέτρων στο βόρειο τμήμα της Βαλτικής Θάλασσας, στο κέντρο της Βοθνικής Θάλασσας, που ανακάλυψε ο Peter Lindberg, ο Dennis Åsberg και η σουηδική ομάδα καταδύσεων "Ocean X" τον Ιούνιο του 2011. Η ομάδα ανέφερε ότι ο σχηματισμός στηρίζεται σε έναν πυλώνα και περιλαμβάνει μια δομή παρόμοια στην εμφάνιση με μια σκάλα, που οδηγεί σε μια σκοτεινή τρύπα.


Δημοσίευση σχολίου

Blogger