Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κορινθίας η υπόθεση βιασμού ενός 14χρόνου, ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 20χρονο Πακιστανό, στο Σοφικό.
Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του ανήλικου ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά και την εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε τον βιασμό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η μητέρα, αλβανικής καταγωγής, συμφώνησε με τον Πακιστανό φίλο της να πάρει το παιδί μαζί του σε μία επιχείρηση που εργαζόταν προκειμένου να βγάλει μεροκάματα.

Την Παρασκευή, ο 14χρόνος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της ζήτησε να επιστρέψει σπίτι καθώς παραπονέθηκε πως δεν περνάει καλά. Όταν το παιδί γύρισε πίσω αποκάλυψε ότι ο Πακιστανός προέβη σε άσεμνες πράξεις πάνω του με αποτέλεσμα η μητέρα να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 20χρονος προσήχθη στο ΑΤ του Σοφικού και συνελήφθη καθώς όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ο ανήλικος έφερε σημάδια βιασμού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

Ρεπορτάζ: Κωστας Στάμου

Δημοσίευση σχολίου

Blogger