Η αγορά φυσικού αργύρου είναι η πιο σπουδαιότερη πράξη σοφίας και εξέγερσης που μπορεί να κάνει ένας Έλληνας ηγέτης και  πρέπει να το κάνει τώρα.  

Η αγορά φυσικού αργύρου είναι μη βίαιη και αντι-συστημική αντίσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι λειτουργεί εκτός του τραπεζικού συστήματος και δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει.

Η τράπεζα σχεδιάστηκε πάνω στην αδικία και γεννήθηκε στην αμαρτία. Οι τραπεζίτες κατέχουν τη γη και έχουν συσσωρεύσει το χρυσό. 

Πάρτε, λοιπόν μακριά από αυτούς την τύχη του λαού μας και των λαών της γης, αρκεί να κάνετε μια μοναδική κίνηση:

Ένα νόμισμα βασισμένο στην ισοτιμία του αργύρου!

Νόμισμα με ισοτιμία στο ασήμι σημαίνει ένας ευτυχέστερος και καλύτερος κόσμος για να ζήσουν οι μελλοντικές γεννιές. 
Αλλά εάν επιθυμείτε να παραμείνετε οι δούλοι των τραπεζιτών και να πληρώσετε το κόστος της δικής σας δουλείας, αφήστε τους να συνεχίσουν να δημιουργούν χρήματα με αυτό το καταστροφικό τρόπο. 

Το ασήμι είναι η Αχίλλειος πτέρνα του τραπεζικού συστήματος.  


Μέσω του ελέγχου των ιδιωτικών και ξένων κεντρικών τραπεζών, οι εξουσιαστές ελέγχουν τα χρήματά μας, τα τρόφιμα, τις βιομηχανίες, την κυβέρνηση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους φυσικούς πόρους, τις κεφαλαιαγορές, τους στρατούς και τελικά  εμάς. Για παράδειγμα ο έλεγχος του σιδήρου επιτρέπει πολέμους, προπαγάνδα, αστυνομικά κράτη, διαφθορά, ρύπανση, εγκληματικότητα, εμπόριο ναρκωτικών, αποσύνθεση οικογενειών κ.λπ.

Η αγορά φυσικού αργύρου ενεργεί ως ασημένια σφαίρα για όλα τα κακά του κόσμου και ως ασημένια ασπίδα για όλα όσα αγαπάτε σε αυτόν τον κόσμο.

Το ασήμι δεν μπορεί να κατασχεθεί, διότι χρησιμοποιείται για βιομηχανικούς σκοπούς.

Η  αγορά αργύρου θα επιφέρει περισσότερες πολιτικές αλλαγές από όλες τις πολιτικές εκστρατείες που θα γίνουν ποτέ.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger