Η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη… διευκόλυνση της πληρωμής των ιατρικών εξόδων

Συνολικά 41 τερματικά αυτοεξυπηρέτησης που διαθέτουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Alipay τέθηκαν σήμερα σε χρήση στο επαρχιακό νοσοκομείο της Τζιανσί, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία. Πρόκειται για το πρώτο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας που προσφέρει υπηρεσίες αναγνώρισης προσώπου στους ασθενείς που θέλουν να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα.

Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα προφίλ, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της ταυτότητάς τους, ο οποίος θα αποθηκευθεί στα τερματικά, δήλωσε ο Σουν Γκουφένγκ, διευθυντής ιατρικών δραστηριοτήτων στην Alipay. Μετά τη δημιουργία του προφίλ, η συσκευή θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τους χρήστες. Μόλις οι χρήστες επιλέξουν να κάνουν αίτηση για εγγραφή ή να προχωρήσουν σε κάποια πληρωμή, ξεκινά η διαδικασία αναγνώρισης. Όταν αναγνωριστεί ο χρήστης, το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με την Alipay.

«Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα», εξηγεί ο Σουν. «Δεν υπάρχει ανάγκη να έχει κανείς μια κάρτα ή ένα τηλέφωνο, καθώς μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία με το ένα χέρι».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του νοσοκομείου Χούο Γιανάν και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, η νέα τεχνολογία διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών στους γιατρούς.


newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger