Μία από τις κύριες αλλαγές προφανώς στον κόσμο είναι ότι με την πάροδο του χρόνου οι άνθρωποι αρρωσταίνουν σε νεότερες ηλικίες και γεννιούνται ακόμη και με μια ασθένεια που είναι δύσκολο να θεραπευτεί.



Πριν από λίγο καιρό μια έρευνα με βλαστοκύτταρα, εγκαταλείφθηκε πολύ σύντομα  λόγω έλλειψης πόρων, παρά το γεγονός ότι απέδειξαν την αποτελεσματικότητά τους στη θεραπεία ανίατων ασθενειών.

Ήταν μια απλή θεραπεία του καρκίνου που ανακαλύφθηκε;

Επίσης το λάδι της  κάνναβης είναι το μυστικό για να θεραπεύσει κανείς τον καρκίνο μια για πάντα; 

Αυτή η νέα θεραπεία που πιστεύεται ότι  είναι συγκλονιστική, είναι ένα πολύ κοινό λάδι που έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια. Αυτό το λάδι είναι γνωστό ως έλαιο κάνναβης.

Πιστεύεται ότι έχει ήδη θεραπεύσει 5000 ανθρώπους, αλλά το πιο συγκλονιστικό είναι ότι όταν χρησιμοποιείται αυτό οι άνθρωποι μπορούν να θεραπευτούν σε 90 ημέρες.





Λάδι κάνναβης

Είναι σε θέση να θεραπεύσει άτομα με διαβήτη, άσθμα ή επιληψία. Αυτό το λάδι ανακαλύφθηκε από έναν άνθρωπο ο οποίος είχε τραύματα σε όλο το σώμα του, αλλά που ποτέ δεν θα μπορούσε να τα θεραπεύσει με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης.



Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος άρχισε να παίρνει λάδι κάνναβης και παρατήρησε ότι οι βλάβες άρχισαν να εξαφανίζονται .

Έτσι περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να καλλιεργούν μαριχουάνα για να βοηθήσουν στην θεραπεία  ακόμη περισσότερων ανθρώπων, ωστόσο,  επανειλημμένα τους συνέλαβαν  για την καλλιέργεια κάνναβης και κατέληξε σε φυλακή αρκετές φορές. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger