Στην πράξη φαίνεται πια καθαρά ότι αυτοί που κυρίως επωφελούνται από την σημερινή οικονομική κρίση πάνω απ' όλους είναι οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους Κινέζοι.
Επί σειρά ετών οι ρώσικες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στην Ελλάδα και οι υπεύθυνοι παράγοντες τους καλύπτουν.
Επιβεβαιώνεται, έτσι, για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική εξουσία στη χώρα μας είναι απόλυτα δουλική στη Ρωσία και κατ' επέκταση στη  Κίνα. 

Ενώ,  ο Ελληνικός λαός κοιμάται τον " ύπνο του δικαίου ", το σχέδιο ΠΟΥΤΙΝ για την εξόντωση της Ελλάδας είναι σε εφαρμογή, δια του Λόγου του αληθές παραθέτουμε τις παρακάτω ισοψηφίες:

 ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ : ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = Ο ΚΡΥΦΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ = 4079
ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = Ο ΔΙΕθΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ = 5382
ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ = ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ= ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΡΩΣΙΚΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ : ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ =  4444
ΟΜΟΓΑΜΙΕΣ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ = 4444
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4444 = 1111Χ 4 , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΠΛΕΥΡΩΝ 1111.

ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ: 1111 = ΓΙΑΜΑ ΟΡΓΑΝΑ θΑΝΑΤΟΥ ( Γιάμα είναι ο θεός του θανάτου)

 Παρ' όλα αυτά το 2013, το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy,  έδωσε στον Βλαντιμίρ Πούτιν, τη  δεύτερη θέση του ισχυρότερου ανθρώπου παγκοσμίως αφήνοντας  να ακολουθούν κατά σειρά:  ο Διευθυντής της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενού Μπερνάνκε, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. 

Μετά την πρώτη πεντάδα, την έκτη θέση καταλαμβάνει ο Πρόεδρος της Ευπωπαϊκής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι και την έβδομη, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, Ξι Ζινπίνγκ :

Άραγε στην πρώτη θέση μήπως είναι κάποιος που αναμένουμε;


Νικόλαος Αργυρίου

Δημοσίευση σχολίου

Blogger