Μια μαρτυρία που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του 35χρονου Έλληνα ομογενή, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες στις 28/10/2018 έδωσε τη Δευτέρα ο γιατρός, Παντελής Πάπιστας.

Ο κ. Πάπιστας, ο οποίος είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στη σορό του 35χρονου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου, ο γιατρός είπε πως βρέθηκε όσο το δυνατόν πιο κοντά γιατί δεν είχε εξουσιοδότηση να πλησιάσει τη σορό.

«Παρατήρησα ότι έφερε δύο τραύματα από σφαίρες ένα στον θώρακα κι ένα στο μέτωπο. Πυροβολήθηκε στην αρχή, γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα αίματος. Το παιδί ζωντανό ακόμη σύρθηκε στη βουνοπλαγιά, για 70-80 μέτρα υπάρχει διάσπαρτο αίμα, που δείχνει ότι ζούσε. Από εκεί και πέρα πώς βρέθηκε νεκρό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Πάπιστας.

Εντούτοις, ο γιατρός συμμερίστηκε την εικασία ότι ο πυροβολισμός στο μέτωπο είναι μεταγενέστερος και πως ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας εκτελέστηκε: «Από τη στιγμή που ήταν βαριά τραυματισμένος και συρόταν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι κάτι του είπαν και φώναξε “ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός”, μετά από αυτό κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε το μοιραίο τέλος», είπε ο κ. Πάπιστας.

Δείτε το βίντεο:





newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger