24 Μαίου 1941


Μυστική βάση των ΝΑΖΙ



... Ο μικρόσωμος ξερακιανός άντρας έριξε μια ματιά γύρω του και είπε: 
" Ωραία είστε εδώ πάνω. Πρέπει να έχουν τα πειράματά μας τέλεια επιτυχία".

" Όχι  όση φαντάζεστε κύριε καθηγητή, ελάτε μαζί μου να δείτε στο μικροσκόπιο", απάντησε σκυθρωπά ο συνταγματάρχης.

Ο επισκέπτης πλησίασε  τα αετίσια μάτια του στο μικροσκόπιο και τακτοποίησε μερικούς διακόπτες . Για αρκετή ώρα παρατηρούσε με πολύ προσοχή κι έπειτα έβγαλε ένα  βαρύ αναστεναγμό απωθώντας το μικροσκόπιο. 
Αρκετή ώρα κοίταζε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάνε. Τελικά ο συνταγματάρχης ρώτησε απότομα : " Τι θα κάνατε στη θέση μου ;"
Χωρίς να δώσει καμία απάντηση ο επισκέπτης πρόσεχε με μεγάλη ακρίβεια μέσα από το μικροσκόπιο. Κατόπιν απάντησε:


 " Βρισκόμαστε βέβαια σε πειραματικό στάδιο, αλλά βλέπω τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στη τελειοποίησή του. Δεχόμαστε πιέσεις από τον Φύρερ να παραδοθούν τέλεια. Αν μελετούσατε  καλύτερα τα αρχαία χειρόγραφα ίσως ανακαλύψετε κάποια λύση.

Ο συνταγματάρχης περπατούσε  κουνώντας το κεφάλι του νευρικά  και με δυσπιστία ,  είπε: 

" Τα συγκεκριμένα χειρόγραφα που σώθηκαν,  αναφέρουν για το πρώτο ανθρώπινο είδος που αποίκησε τον πλανήτη.
 Το συγκεκριμένο είδος ήταν σε σχέση με μας , ψηλότερο, εξυπνότερο και είχε πορφυρό χρώμα. Έτσι, σύμφωνα με τις αρχαίες περιγραφές η γη αποικήθηκε από ανθρώπους που έφθασαν από το διάστημα. Εκείνοι που επόπτευαν το νέο είδος ήταν διαφορετικοί των πορφυρών ανθρώπων.
 Είχαν γιγαντιαίο ανάστημα και κινούνταν με ιπτάμενους δίσκους. Όμως το νέο είδος αποδείχθηκε αυτοκαταστροφικό, μιας και επαναστάτησαν ενάντια στους επόπτες , με σκοπό να τους θανατώσουν".

Ο συνταγματάρχης ήταν ψηλός και καθώς μιλούσε κουνούσε τα μακριά άκρα του με έμφαση.
Το πρόσωπό του ήταν τραχύ και ηλιοκαμένο, τα μαύρα μάτια του κοιτούσαν πέρα το διάδρομο.
Στο επίπεδο που είχε τα λιγοστά εργαστήρια, οι πόρτες ήταν κλειστές. Εκεί μέσα υπήρχαν τα ατσάλινα κλουβιά, όπου φύλαγαν τα πειραματόζωα.

Οι τελευταίες λέξεις του προκάλεσαν την προσοχή του δόκτορα και είπε:
 " Πράγματι η αδελφότητα των μαντισσών όλα τούτα τα έχει επιβεβαιώσει. Γι' αυτό πρέπει  στη παρούσα φάση του προγράμματος να διατηρήσουμε τα πειραματόζωα ζωντανά και λειτουργικά."
" Σίγουρα είναι ζωτικής σημασίας για το έργο μας. Όπως και να έχει πρέπει να εστιάσουμε στους αντίστοιχους νευρώνες του εγκεφάλου." 
Τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν. " Επιβεβαιώσαμε ότι έχει άμεση σχέση η γενετική καταγωγή των χαρισματικών ατόμων που εξετάσαμε. Η αρχή έγινε από το Φύρερ, που χρησιμοποίησε παραψυχολογία στη στρατολόγηση χαρισματικών ατόμων. Έτσι οργανώσαμε την επίλεκτη ομάδα των Ες Ες, όπου περιλάμβανε τα πλέον άξια άτομα στον τομέα της τηλεπαρακολούθησης εξ αποστάσεως. Σταδιακά ανακαλύψαμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο επιστημονικό πεδίο, που βασίζεται κυρίως στη κατασκευή του εγκεφάλου",  παρατήρησε ο συνταγματάρχης.
Ο καθηγητής είχε πάρει μια ανεξιχνίαστη έκφραση. Ήταν γνωστός για την σκληρότητά του, αλλά και σαν άνθρωπος,  μισούσε θανάσιμα τους Εβραίους και ακόμη περισσότερο τους Τσιγγάνους.
 Το προσόν του ήταν ότι θεωρούνταν πως πάντα η δουλειά του είχε αποτέλεσμα και,  για χάρη της επιστήμης έκανε πολλές κτηνωδίες.
Εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν με φρικτό τρόπο εν ονόματι της επικυριαρχία του Ναζισμού.

"Η χαρισματική γενιά που θα δημιουργήσουμε χρειάζεται το κατάλληλο σπέρμα και τα κατάλληλα ωάρια. Η αναγέννηση θα έρθει μέσα από το Γ Ράιχ . Στόχος μας είναι να χειριστούμε τα συγκεκριμένα γονίδια  που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξάλλου γι' αυτό  το λόγο δόθηκε στο εν λόγω απόρρητο πρόγραμμα η κωδική ονομασία: Κόκκινος Κυνηγός", είπε κοιτάζοντας το αυτάρεσκο χαμόγελο του συνταγματάρχη.....



Την ίδια στιγμή στην Γερμανία....
                                                         
                             .΄.                                    .΄.                                          .΄.


Βερολίνο: Διεύθυνση Κατασκοπείας και αντικατασκοπείας 
Μέγαρο: Νο 74-76 

...  Ο Ναύαρχος καθισμένος στο γραφείο του παρατηρούσε για μια ακόμη φορά τις μαθηματικές εξισώσεις του, προσπαθώντας να ανακαλύψει τις μεγαλύτερες πιθανότητες ήττας  του Χίτλερ στην επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Πριν αρχίσει  οποιαδήποτε  πολεμική επιχείρηση, δημιουργούσε τις αντίστοιχες μαθηματικές εξισώσεις για να διαπιστώσει  ένα όσο το δυνατόν προβλέψιμο αποτέλεσμα. Το απόκρυφο πάθος του ήταν η θεωρία των Πιθανοτήτων και η Ουράνια Μηχανική.  

 Ο πατέρας του τον προόριζε για στρατιωτική σχολή και,  επηρεασμένος από εκείνον  ακολούθησε καριέρα στο πολεμικό ναυτικό. Ενώ ονειρευόταν μικρό παιδί  να ακολουθήσει το " Δόγμα της τύχης"  του Ντε Μουάβρ και τα βήματα του διάσημου Γάλλου μαθηματικού Πιερ-Σιμόν Λαπλάς.  Παρ' όλα αυτά έκανε λαμπρή σταδιοδρομία στο Ναυτικό φθάνοντας στο βαθμό του Ναυάρχου κι έπειτα στα ανώτατα αξιώματα της Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας του γερμανικού Γενικού Επιτελείου. 

Στο παρελθόν,  είχε βρεθεί πολύ κοντά στις μυστικές διαπραγματεύσεις  μεταξύ Άγγλων, Γερμανών, αλλά  και  στον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, με πράκτορες της Αγγλικής ΜΙ6.  Επειδή, ως  χαρισματικός άνθρωπος λάτρευε τις μαγικές δυνάμεις του νερού,  είχε έρθει σε επαφή με  την μυστηριακή γνώση  των "Εσσαίων". 

Το γεγονός αυτό ήταν ο κύριος λόγος που τον οδήγησε να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία και στη Βόρεια Ινδία. Άξαφνα ο λογισμός του έτρεξε πίσω στα πρώτα χρόνια του Τρίτου Ράιχ, που ξεκίνησε ο ανελέητος διωγμός των Ρομά. 


 " Πρέπει να σταματήσει αυτή η γενοκτονία. Οι τσιγγάνοι πληρώνουν το τίμημα, μιας και κρύβουν  στη καρδιά της φυλής τους, το μυστικό της γενετικής καταγωγής των χαρισματικών  ανθρώπων", σκέφτηκε μ' ένα ανέκφραστο βλέμμα ....




(Ένα ακόμη  απόσπασμα του μυθιστορήματος : "Ο Κόκκινος Κυνηγός", 
του Νικ. Αλ. Αργυρίου)

Δημοσίευση σχολίου

Blogger