Ο απατεώνας για να συνεχίσει την καλή δουλειά πάντα κρύβεται πίσω από μια παράξενη συγχρονικότητα είτε φοράει Αμερικανικό φερετζέ, είτε ελληνικό, είτε οποιοδήποτε άλλο...

Ο  δήθεν Q-anon ισχυρίζεται ότι είναι ένας κυβερνητικός εσωτερικός που εκθέτει μια εδραιωμένη διεθνή μαφία που μυστικά σχεδιάζει όλα τα κακά προγράμματα εναντίον της διοίκησης του Trump και των υποστηρικτών του. Ενδεχομένως πίσω από όλα αυτά να κρύβεται μια ομάδα ανθρώπων που αυτοσυγκεντρώνεται γύρω από μια συλλογή θεωριών, προσπαθώντας να πείσουν  ότι αποκαλύπτουν μια άγνωστη ιστορία των σημερινών παγκόσμιων γεγονότων. 

Η διεφθαρμένη εξουσία με τα κρυφά κίνητρα σε μια ατελείωτη παρέλαση πολιτικών, δημοσιογράφων και ηγετών, έχει πολλούς τρόπους να ελίσσεται. 

Αυτές οι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας του Διαδικτύου δίνουν  σανό  στο κόσμο αναμεμειγμένο με το δηλητήριο της μισής αλήθειας, γιατί έτσι δρα πιο αργά προς τις αδαείς μάζες, που πρέπει να χειραγωγηθούν για να τις ξεζουμίσουν πάντα με χρυσές πυραμίδες, ψηφιακά νομίσματα, ψηφιακά εμπόρια κ.ά.

Συχνά, αυτές οι θεωρίες τους είναι εντελώς αντίθετες με την πραγματικότητα, όπως δυστυχώς φαίνεται εκ των υστέρων...

Τουλάχιστον από όσο δείχνουν οι εξελίξεις, όχι μόνο αυτές που ξέρουμε αλλά κι αυτές που έρχονται, τα επόμενα χρόνια αλλάζει ο διεθνής χωροφύλακας και η Ρωσία διαδέχεται την Αμερική. 

Αν ήδη η Ρωσία δεν ελέγχει την Αμερική μέσω του Τραμπ...







Ενδεικτικά ας πάρετε μια γεύση από  τα παρακάτω βίντεο:





Όλα τα προηγούμενα αναφέρθηκαν γιατί....

Λαμβάνουμε  μηνύματα καθημερινά από φίλους που διαμένουν σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο  έχουν υπομένει πολλά, ειδικά στις λεγόμενες τρίτες χώρες και για να είμαστε ακριβείς είναι έτοιμοι να εξεγερθούν σύντομα. 
Γιατί έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζουν οι υπερδυνάμεις εις βάρος της ανθρωπότητας.

Εκείνο που προβληματίζει κάποιους ομογενείς είναι τι γίνεται με την Ελλάδα, τελικά που ανήκει και τι ρόλο θα παίξει σύντομα. Μιας και δεν ανήκει τελικά στις προηγμένες χώρες, αλλά οι κυβερνώντες δεν θέλουν να φαίνεται ότι είναι στις τριτοκοσμικές χώρες. 

Πάντως ο νεοέλληνας έχει σηκώσει το προσωπικό του συμφέρον πολύ ψηλά και είναι ανίκανος πλέον να διεκδικήσει την χώρα του ..

Δημοσίευση σχολίου

Blogger