Είναι μεγάλη ιστορία για το  ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου συνωμοτούν μεταξύ τους και κρύβουν πληροφορίες για όντα από άλλους πλανήτες. Υπό αυτή την έννοια, η NASA είναι ένας από τους διαστημικούς φορείς που έχουν κατηγορηθεί ότι κρύβουν σχετικές πληροφορίες για  όντα άλλων διαστάσεων.

Πρόσφατα, πολλοί άνθρωποι μπορούσαν να δουν σε ένα βίντεο της NASA, κάτι που κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ένα εξωγήινο αντικείμενο που πετάει κοντά στον πλανήτη μας.




Το βίντεο για το οποίο γίνεται αναφορά σε αυτό το άρθρο είναι μια ζωντανή μετάδοση  της NASA από το πρόγραμμα Progress, όταν ξαφνικά εμφανίζονται φανερά από το πουθενά δύο άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και να πετούν κοντά στον πλανήτη μας, αλλά ξαφνικά εξαφανίζονται .

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το βίντεο, ο απότομος τρόπος με τον οποίο εξαφανίζονται τα δύο UFO, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι το βίντεο επεξεργάστηκε από το διαστημικό σταθμό. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA επεξεργάζεται ένα από τα βίντεο τους για να εξαλείψει τα στοιχεία των UFO που μας επισκέπτονται...




Στις 9 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μετάδοσης από μια από τις κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, μπορείτε να δείτε την εμφάνιση ενός σπάνιου αντικειμένου που λάμπει με λευκό φως και μόλις το αντικείμενο φτάσει στην ατμόσφαιρα της γης, η μετάδοση σταματάει  και δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο.




Πηγή βίντεο:  Νέα Υόρκη

Δημοσίευση σχολίου

Blogger