Με έντονη χιουμοριστική διάθεση όπως πάντα το tokoulouri.com δεν δίστασε να διαφημίσει με μοναδικό τρόπο την επιτυχία της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές με το παρακάτω άρθρο: 


Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα χθες το βράδυ στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης, μετά την είσοδο του κόμματος στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα, τα πανηγύρια έγιναν ακόμη πιο έντονα, έπειτα από την επιστολή που απέστειλε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός προσωπικά στον αρχηγό της παράταξης, Κυριάκο Βελόπουλο, συγχαίροντάς τον για την εκλογή του. Ο υιός του Θεού, έσπευσε να καλωσορίσει την ψήφο του ελληνικού λαού, σημειώνοντας πως εξαρχής στήριξε αυτή τη διαφορετική επιλογή, ελπίζοντας σύντομα το νέο αυτό σχήμα να αυξήσει τα ποσοστά του και να συγκεντρώσει ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά στις επικείμενες εθνικές εκλογές.


«Κυριάκο, εύγε. Μακάρι οι πιστοί σου να πολλαπλασιαστούν και τα θαύματα που θα πετύχεις να γίνουν ακόμη περισσότερα. Ελπίζω η δημοσίευση των αποκλειστικών επιστολών μου να έπαιξαν το ρόλο τους και να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ μέχρι την τελική νίκη», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια του Ιησού στην εν λόγω επιστολή.

Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως όσοι ψήφισαν την Ελληνική Λύση θα λάβουν ως δώρο οδοντόκρεμες και βιβλία του κ. Βελόπουλου, με το «Κουλούρι» ωστόσο να παρακολουθεί το θέμα στενά και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.





Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. 40, 45 χιλιάρικα τον μήνα. Για να λέει τι;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25 χιλιάδες παίρνουν ή περισσότερα (Ευρωβουλή); Είχα δει κάπου περισσότερα. Ίσως είναι στη μέση κάπου η αλήθεια. Καθόλου λίγα λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή