Έσοδα που υπολογίζονται ότι σε βάθος 18ετίας θα ξεπεράσουν τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια αναμένεται να αποφέρει στην Κυπριακή Δημοκρατία η συμφωνία μεταξύ του κράτους και της κοινοπραξίας (Noble Energy, Shell, Delek Drilling) για το κοίτασμα «Αφροδίτη», όπως δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, σήμερα μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Υπουργός είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με του αδειούχους του κοιτάσματος «Αφροδίτη». Πρόσθεσε ότι σε αυτό το στάδιο οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν την αλλαγή κάποιων όρων στο συμβόλαιο αναλογικού καταμερισμού, ενώ αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές συζητούν το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής.



πηγή: crashonline.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger