Όταν ο Ερμής περάσει στον Καρκίνο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου θα παραμείνει έως τις 27/6, το συναίσθημα θα κυριαρχεί επηρεάζοντας σκέψεις, διάθεση και αντιδράσει, ενώ εστιάζουμε στα του οίκου μας

Λίγο πριν η Σελήνη και ο Ερμής περάσουν στον Καρκίνο σήμερα Τρίτη (4/6) πραγματοποιείται η σύνοδός τους στους Διδύμους, αυξάνοντας τη διάθεσή μας για επικοινωνία. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, όμως καθώς εντείνεται η νευρικότητα και ο υποκειμενισμός, δεν αποκλείονται οι αντιπαραθέσεις, οπότε φροντίστε να λειτουργείτε με ηρεμία και λογική, αποφεύγοντας τάσεις χειρισμού και γενικότερα να είστε ανοιχτόμυαλοι και να ακούτε με προσοχή τον εκάστοτε απέναντι!

Όταν ο Ερμής περάσει στον Καρκίνο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου θα παραμείνει έως τις 27/6, το συναίσθημα θα κυριαρχεί επηρεάζοντας σκέψεις, διάθεση και αντιδράσεις. Γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί στην επικοινωνία μας, πιο μαζεμένοι στις συναναστροφές μας, διστακτικοί στην έκφραση και σε νέες γνωριμίες, και εστιάζουμε στα του οίκου μας και στις οικογενειακές σχέσεις.

Δεν αποκλείεται να μας θυμηθούν γνωστοί και φίλοι από το παρελθόν και να επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας ή να έρθουν στη μνήμη μας γεγονότα και πρόσωπα και να πλημμυρίσουμε νοσταλγία.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Καρκίνοι, οι οποίοι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε εμπειρίες και διαίσθηση για να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι για χάρη των όσων έχετε ζήσει με κάποια πρόσωπα μπορεί να αναβάλλετε μια απόφαση ή να μην προβείτε σε μια ενέργεια, κάτι που όμως θα το βρείτε μπροστά σας!

Και οι τέσσερις φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 16/6 όταν ο Ερμής κοντράρεται με τον Κρόνο, στις 18/6 οπότε συναντά τον Άρη και στις 19/6 όταν συγκρούεται με τον Πλούτωνα  καθώς τα εν λόγω αστρικά φαινόμενα βγάζουν στην επιφάνεια εμμονές, προκαλούν γκρίνια και δυσαρέσκεια, δημιουργούν εντάσεις κι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και κυριαρχούν η καχυποψία και η ειρωνεία.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να καλύψετε τις ανάγκες σας, οικονομικές και συναισθηματικές, προστατεύοντας όμως ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ εστιάζεις στα του οίκου σου και στις σχέσεις σου με τους οικείους σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε προβληματίσει ένα οικογενειακό ζήτημα και να υπάρξουν κάποιες προστριβές. Ενδέχεται Ίσως να ανακαινίσεις τον χώρο που μένεις.

Ταύρε η επικοινωνιακή σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη, γεγονός, που επηρεάζει τις μετακινήσεις σου που αυξάνονται και γεννά ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Παράλληλα μπορείς να δρομολογήσεις μια επαγγελματική συμφωνία και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους οικείους σου.

Δίδυμε ο κυβερνήτης σου στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου στα έσοδα και τα έξοδα. Είτε διαπραγματεύεσαι κάποια οικονομική συμφωνία στη δουλειά σου είτε αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, είτε απλά θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου ή κάποια δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνε ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει σε πιο συναισθηματικό από ποτέ στην επικοινωνία σου. Μιλάς πιο ανοιχτά, εκφράζεις αυτά που νιώθεις και χρησιμοποιείς την πειθώ σου για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου ή ευνοϊκούς όρους σε μια συμφωνία. Παράλληλα μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα.

Λέοντα ενεργοποιείται η διαίσθησή σου που θα σε βοηθήσει στις κατάλληλες αποφάσεις σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Παρθένε γίνεσαι πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός κάτι που σε ευνοεί σε εργασία κι όχι μόνο. Γενικότερα επιδεικνύεις περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία για τον περίγυρό σου και ίσως να αποκτήσεις κάποια ενδιαφέροντα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Ζυγέ σε απασχολούν θέματα καριέρας. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στην εργασία σου, προβάλλοντας κάποιες ιδέες που θα σου χαρίσουν επιπλέον αναγνώριση.

Σκορπιέ  στο πρόγραμμα είναι ταξίδια και αποδράσεις, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο απασχόλησης, και να δρομολογήσεις κάποια επαγγελματική συνεργασία.

Τοξότη θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν χρέη, περιουσιακά ή οικονομικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να εκμυστηρευτείς κάποια μυστικά στον σύντροφό σου ή αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, να έχεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Αιγόκερε ο Ερμής στον Καρκίνο απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ειδικά με τον σύντροφό σου, αλλά και συνεργασιών, ενώ ενδέχεται να εμπλακείς σε ένα ομαδικό εγχείρημα ή να δρομολογήσεις μια νέα συνεργασία με κάποιο οικείο σου πρόσωπο.

Υδροχόε επηρεάζεται το καθημερινό σου πρόγραμμα και ο τομέας της εργασίας σου. Παράλληλα σε απασχολεί το σώμα και η φυσική σου κατάσταση και ίσως να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ιχθύ διάγεις μια ευνοϊκή περίοδο, με φλερτ και διασκέδαση σε πρώτο πλάνο, αλλά και ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ταλέντα σου ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου.

πηγή: tanea.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger