«Αγριεύουν» οι καιροί…

Μαθήτριες χριστιανικών καθολικών σχολείων μαθαίνουν πως ο Θεός είναι ουδέτερος φύλου και άρα λέξεις όπως «Κύριος», «Πατήρ», «Υιός» απαγορεύονται από τις προσευχές.

Δεν είναι αστείο είναι ρεπορτάζ αγγλόφωνων μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις Sunday Times και την Daily Mail, σημαντικός αριθμός καθολικών σχολείων στο Brisbane της Αυστραλίας διδάσκει στους μαθητές συγκεκριμένη ορολογία αναφορά στον Θεό.

«Τοπ σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των All Hallows, Stuartholme, Loreto College και Stuartholme School εισάγουν μία φεμινιστική οπτική στην χριστιανική βίβλο», γράφουν τα ρεπορτάζ.

Ως εκ τούτου λοιπόν αλλάζουν όλες οι προσευχές! Θα απαλείφονται λέξεις που παραπέμπουν σε «αρσενικό φύλο», όπως «Πατήρ» και «Υιός».


Ο Θεός θα παρουσιάζεται ως άφυλος ή ως ερμαφρόδιτος, προσαρμοσμένος στην νέα θεωρία της Πανθρησκείας.

Μεταξύ άλλον, αντί για «himself» (αρσενική αντωνυμία him) θα χρησιμοποιείται το «Godself».





Η αρχή έγινε σε σχολεία της Αυστραλίας. Τι θα γίνει αν μας πουν τα ίδια και στην Ευρώπη;

Τα σχόλια δικά σας!

Πηγή: askitikon.eu


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger