Τραγική ήταν η κατάσταση στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ της περασμένης Κυριακής με τα αποτελέσματα των εκλογών και όσοι ήταν κοντά στον Πρωθυπουργό, είδαν έναν Αλέξη Τσίπρα να έχει χάσει την αυτοκυριαρχία του, σε σημείο που έσπαγε τραπέζια και καρέκλες.


Όπως αποκάλυψε ο Βηματοδότης της Κυριακής, η κατάσταση στο Μαξίμου καμιά σχέση δεν είχε με εκείνες τις ώρες της απόλυτης χαράς το 2015, όταν  έβαζαν στοιχήματα, αγκαλιάζονταν και πανηγύριζαν, τόσο για το δημοψήφισμα όσο και για τη νίκη του Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σοκαρισμένος και βαθύτατα εκνευρισμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα έχασε την αυτοκυριαρχία του…

Όσοι τον είδαν είχαν να λένε ότι η συμπεριφορά του ήταν σχεδόν ανάρμοστη. Την πλήρωσαν κάτι τραπέζια και κάτι καρέκλες.

Στην Κουμουνδούρου όλα αυτά. Κατά μία εκδοχή αυτή ήταν η αιτία που καθυστέρησε, έως τα μεσάνυχτα, να κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως λέγεται, την ώρα που κάποιοι έπνεαν μένεα κατά του Παύλου Πολάκη για το γεγονός ότι με την γενικότερη συμπεριφορά του προκάλεσε την αντίδραση των πολιτών, η Μπέτυ Μπαζιάνα τον στήριξε.

Πήγε στο Μαξίμου, μάλιστα, και σε πολύ υψηλούς τόνους κατηγόρησε εκείνους που «απέσυραν» τις τελευταίες ημέρες τον «αψύ Σφακιανό» ενώ πίστευε ότι έπρεπε να βγει μπροστά.


Πηγή: crashonline.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger