Βουλευτικές εκλογές και επίσημα. Ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Πρόεδρο και η χώρα μπαίνει και με τη... βούλα σε προεκλογική περίοδο.

Εν όψει κρίσης με το Ιράν, το ΝΑΤΟ  θέλει την Τουρκία απασχολημένη δυτικά και ελεύθερη διέλευση από Ανατολική Μεσόγειο, με υποταγμένο καθεστώς στην Ελλάδα. 
Αυτό το γνωρίζουν οι δύο αρχηγοί από τον Μάρτιο. 


Ο "αριστερός" έκανε ό,τι μπορούσε να χάσει με μεγάλη ψαλίδα και ο "δεξιός" να κερδίσει με μικρή ψαλίδα για να συγκυβερνήσουν μετά και να μοιραστούν την καταστροφή που έρχεται. 
Απέτυχε όμως το Σχέδιο Α και οι Νεοταξίτες πάνε στο Σχέδιο Β: Μονοκομματική ΝΔ με αντιπολίτευση διαλυμένη και πιο ανθελληνική από Τσίπρα. Ο Τσίπρας παραιτείται Βγάζει την ουρά του απέξω.
Η νέα Βουλή θα είναι πιο ακίνδυνη για Γερμανούς, Ισραήλ, Αμερικάνους από την προηγούμενη. 


Έτσι λοιπόν ο κ. Αλέξης Τσίπρας, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου λίγο μετά τις 18:30. Κατά τη συνομιλία του με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επικαλέστηκε την ανάγκη πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ώστε να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει η οικονομία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, λαμβάνοντας το λόγο, αποδέχθηκε το αίτημα Τσίπρα για πρόωρες εκλογές.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, το οποίο και θα θυροκολληθεί στο Κοινοβούλιο.

Αφήστε λοιπόν την εκλογολογία και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Γιατί φαίνεται δυστυχώς ότι έρχονται  Ιμια Νο 2.

πηγή: newsbomb.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger