Το «Γιαβούζ», πέρασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής τα Στενά των Δαρδανελίων, με κατεύθυνση την κυπριακή ΑΟΖ...

Πάει όμως εκεί; Με δοδομένο ότι στην πορεία του είναι η θάλασσα γύρω από το Καστελόριζο όπου και θα βρεθεί ακριβώς την στιγμή που οι τούρκοι θα βαράνε με αληθινά πυρά όπως λέει η ΝATVEX που εξέδωσαν. 





Την ίδια στιγμή, ένας τίτλος φωτιά κυκλοφορεί από την έγκριτη Real News. «Πολεμικός συναγερμός για το Γιαβούζ». 

Εκεί αναφέρεται ότι εαν το το γεωτρύπανο της Τουρκίας πλεύσει σε Ελληνικά ύδατα, τότε η ηγεσία των ΕΔ είναι αποφασισμένη να το βυθίσει!

Προφανώς η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων υποψιάζεται ότι κι εμείς...!!!

Το «Γιαβούζ», που συνοδεύεται από δύο φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, είναι το δεύτερο πλοίο-γεωτρύπανο στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, μετά τον «Πορθητή».

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το πλοίο είναι σε θέση να τρυπήσει σε βάθος έως και 12.200 μέτρων, με την εξέδρα της γεώτρησης στο εσωτερικό του πλοίου να δύναται να φτάσει τα 130 τ.μ.

Όπως και να έχει οι ώρες είναι και κρίσιμες και ύποπτες και κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος γιατί το μεγάλο ΜΠΑΜ μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή...

πηγή: stoxos.gr

loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger