Σημαντικές μειώσεις φόρων που ξεκινούν από τώρα, από το 2019, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μειώσεις και νέες επενδύσεις που είχαν εξαγγελθεί για το 2020. 



Κατά την εκφώνηση των προγραμματικών δηλώσεων, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22% μεσοσταθμικά από φέτος τον Αύγουστο. «Αποστολή μας είναι να συνδέσουμε τους μισθούς με την ανάπτυξη, ώστε να έχουν όλοι μερίδιο στην ευημερία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης δεσμευόμενος ότι θα κάνει την Ελλάδα την ευχάριστη έκπληξη της ευρωζώνης. 

«Σημαντικές μειώσεις ξεκινούν από τώρα, από το 2019. Πείτε το και μία κωλοτούμπα από την ανάποδη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας μείωση των φόρων και νέες επενδύσεις που είχαν εξαγγελθεί για το 2020.



 Συγκεκριμένα στα εκκαθαριστικά που θα σταλούν τον Αύγουστο:
-Για τις μικρές ιδιοκτησίες η μείωση θα είναι 30%

-Κατά 20% μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ σε όλη τη μεσαία τάξη της χώρας.

- Και για τη μεγάλη ακίνητη περιουσία (με αξία άνω του 1 εκατ.) η μείωση θα είναι 10%.




Αναλυτικότερες πληροφορίες: ΕΔΩ 
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger