Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα, Θανάση Νασίκα και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου. Βαριές κουβέντες σε μια μάχη που όπως φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια...


Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα, Θανάση Νασίκα και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου.

Αιτία η απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου, να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, στερώντας το βουλευτικό αξίωμα από τον πρώτο. Ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε μία σκληρή δήλωση χαρακτηρίζοντας τον κ. Βελόπουλο “άφιλο και ανέντιμο” ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας, ο πρόεδρος του κόμματος.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.



Την είδηση αποκάλυψε ο Θανάσης Νασίκας, γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και πρόκειται και ο ίδιος να προχωρήσει σε μήνυση προς τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης.

πηγή: newsit.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger