Σύσταση οργανικών θέσεων Ειδικών Φρουρών και κατάργηση οργανικών θέσεων Αστυφυλάκων και Συνοριακών Φυλάκων - Δείτε τι προβλέπει το νέο Π.Δ.
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νέο Προεδρικό Διαταγμα 86/2019 με τίτλο  " Σύσταση οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών, κατάργηση οργανικών θέσεων αστυφυλάκων και συνοριακών φυλάκων"

Δείτε όλα όσα προβλέπει:

Άρθρο 1

Σύσταση οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών

Οι οργανικές επί θητεία θέσεις ειδικών φρουρών, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του ν. 2734/1999, (Α ́ 161), όπως διαμορφώθηκαν με μεταγενέστερες διατάξεις, αυξάνονται κατά χίλιες εκατόν δεκαπέντε (1.115).

Άρθρο 2

Κατάργηση οργανικών θέσεων αστυφυλάκων και συνοριακών φυλάκων

Οι οργανικές θέσεις αστυφυλάκων, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 19 του ν. 2800/2000, (Α ́ 41), όπως διαμορφώθηκαν με μεταγενέστερες διατάξεις, καθώς και οι οργανικές επί θητεία θέσεις συνοριακών φυλάκων, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 2 του ν. 2622/1998, (Α ́ 138), όπως διαμορφώθηκαν με μεταγενέστερες διατάξεις, μειώνονται κατά οκτακόσιες εβδομήντα (870) και διακόσιες σαράντα πέντε (245), αντίστοιχα.

Άρθρο 3

Έναρξη ισχύος

Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναθέτουμε τη δημοσίευση και εκτέλεση του παρόντος διατάγματος.

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2019

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Υπουργοί

Οικονομικών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

Προστασίας του Πολίτη

ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ



loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger