Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παράγοντες ξένων μυστικών υπηρεσιών (όχι μόνο ρωσικών, π.χ., και ισραηλινών), παράγοντες του παγκοσμίου οργανωμένου εγκλήματος (π.χ., της ρωσοεβραϊκής μαφίας) και μεταλλαγμένοι επικαιροποιημένοι νεοναζιστικοί παράγοντες ενεπλάκησαν - ανεξαρτήτως του πόσο το γνώριζε ο ίδιος, του πόσο αντιλαμβανόταν το όλο σχέδιο, και του πόσο συναινούσε - στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Η.Π.Α. 

Τώρα, στο πλαίσιο του ιδίου σχεδίου, αναπτύσσονται στις Η.Π.Α. νεοναζιστικής κουλτούρας παραμασονικές αδελφότητες, όπως το τάγμα "Proud Boys" (Υπερήφανα Αγόρια), στο οποίο πρωτοστατούν ακροδεξιοί παράγοντες του αμερικανικού Τεκτονισμού και Αμερικανοί νεοναζιστές και ρατσιστές και εξτρεμιστές νεοσυντηρητικοί: το τάγμα Proud Boys έχει τέσσερις βαθμούς μύησης και αυτοπροσδιορίζονται σαν καουμπόικη μασονία και κυνηγούν "αριστερούς," "φιλελευθέρους," και ANTIFA . . .





πηγή :


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger