Ο  Ρασπούτιν δολοφονήθηκε το 1917, απόλαυσε όμως την εκτίμηση του τελευταίου Τσάρου Νικόλαου Β και μας άφησε κάποιες σημαντικές προβλέψεις για τη Χιλιετία μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο άνθρωπος, προέβλεψε τη δολοφονία της τσαρικής οικογένειας, την εκδήλωση του μαρξισμού και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.


Ποιο είναι το μέλλον σύμφωνα με τον Rasputin:

" Τα δηλητήρια θα αγκαλιάζουν τη γη σαν ένας φλογερός εραστής, οι ουρανοί θα έχουν την πνοή του θανάτου και οι πηγές θα δίνουν μόνο πικρά νερά και πολλά από αυτά τα νερά θα είναι πιο τοξικά από το σάπιο αίμα του φιδιού .... Δεν θα υπάρξει θάλασσα ή λίμνη, που να μην είναι τυλιγμένο με την άσχημη ανάσα του θανάτου ...

Όλοι οι άνθρωποι θα αναπνεύσουν το θάνατο και, πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν από τα δηλητήρια που θα αποστέλλονται στον αέρα ...
Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν από το νερό και τον αέρα, αλλά θα λένε πως πεθαίνουν λόγω καρδιακής ή πνευμονικής νόσου ....

Σε αυτή τη νύχτα του αίματος και της μαγείας τα αστέρια θα αλλάξουν το φως τους κι όσοι είχαν τη συνήθεια του εγκλήματος θα φορούν τη συνήθεια της δικαιοσύνης, ενώ όσοι είναι δίκαιοι θα είναι άδικοι ... "

 
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger