ΣΧΟΛΙΟ ΙΩΚΗ: Αν συνεχιστεί αυτή η διαμάχη θα γίνει παγκόσμιο κραχ μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα υπάρχει έντονη φημολογία ότι αναμένεται οικονομικό κραχ για μετά την 8η Νοεμβρίου 2019....



Μεγάλη πτώση κατέγραψαν χθες Τετάρτη (7/8) οι τιμές του πετρελαίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Newsbomb.gr:

Η διαμάχη των ΗΠΑ με μεγάλους εμπορικούς εταίρους και κυρίως με την Κίνα, σηματοδοτεί κίνδυνο για την παγκόσμια ζήτηση ενέργειας.

Η τιμή του WTI (West Texas Intermediate), παραδόσεως Σεπτεμβρίου έχασε 2,54 δολάρια ή 4,7%, για να κλείσει στα 51,09 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Στις 23 Απριλίου, η τιμή του WTI είχε φτάσει τα 66,30 δολάρια.


Στο Λονδίνο, η τιμή του αργού τύπου brent, παραδόσεως Οκτωβρίου, σημείωσε πτώση 2,71 δολαρίων (-4,6%) για να κλείσει στα 56,23 δολάρια το βαρέλι.


Να σημειωθεί ότι στις 22 Απριλίου, η τιμή του Brent είχε κλείσει στα 74,04 δολ. το βαρέλι.

Newsbomb


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger