Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη, είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Χτες καταφέραμε τα βασικά, να προστατεύσουμε τις ζωές, να μην υπάρξει ανθρώπινη απώλεια αλλά και να σωθούν οι περιουσίες», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη συνάντηση που είχε στο κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.

Όπως είπε, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών η πόλη των Ψαχνών δεν απειλήθηκε.

«Οι δύσκολες καταστάσεις μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο  πλαίσιο του μηχανισμού «rescEU».

«Αυτό είναι Ευρώπη. Αυτή είναι η Ευρώπη, που θέλουμε» τόνισε ο υπουργός.

Από την πλευρά του ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η κατάσταση στην Εύβοια παραμένει δύσκολη, σημειώνοντας πως αυτό που του έκανε εξαιρετική εντύπωση είναι «ο σπάνιος συντονισμός που έχει επιδειχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια».

Ο ίδιος σημείωσε ότι έχει καταφτάσει στη χώρα μας το πρώτο ιταλικό αεροσκάφος, «άλλο ένα είναι στο δρόμο και έρχεται και ένα ακόμα από την Ισπανία». 

sputniknews.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger