Νέα τροπή στην υπόθεση με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, που στοίχισε την ζωή σε τρία άτομα έρχεται να δώσει ο γιος του αδικοχαμένου πιλότου, Βαγγέλης Καρυστινός.



Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα RealNews μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για βλάβη στο ελικόπτερο, πριν αυτό πέσει πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ και εν συνεχεία καταλήξει στην θάλασσα.

Ο γιος του πιλότου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να διαλευκανθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν προσκρούσει στα καλώδια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρχε υπήρξε βλάβη κατά την απογείωση. Σε κάποια βίντεο φαίνεται ότι υπήρχε καπνός πριν από την πρόσκρουση».

«Κλειδί» στην υπόθεση η ουρά του ελικοπτέρου

Σημειώνεται ότι σημαντικό στοιχείο προκειμένου να ριχθεί φως στα αίτια της τραγωδίας αποτελεί η ουρά του ελικοπτέρου η οποία εντοπίστηκε προ ημερών. Το συγκεκριμένο κομμάτι του ελικοπτέρου εκσφενδονίστηκε καθώς εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί η άτρακτος από την πρώτη στιγμή των ερευνών. Πλέον οι πραγματογνώμονες έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους προκειμένου να καταλήξουν σε συμπέρασμα σχετικά με τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.



πηγή: crashonline.gr
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger