Φάκελος Novartis: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων μετά τις αποκαλύψεις του Documento. Απευθείας αναθέσεις 200 εκατ. ευρώ στον ελβετικό κολοσσό επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου. 

Το πόρισμα του ΕΟΦ που χαρακτηρίζει παράνομες τις χορηγίες στα συνέδρια και εκθέτει γιατρούς και καθηγητές

Ακόμη στο Documento:

Τηλεοπτικές άδειες: Τέρμα το τζάμπα για τα κανάλια. Η κυβέρνηση θα ζητήσει από το ΕΣΡ την άμεση προκήρυξη διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Αποκλειστικές δηλώσεις Νίκου Παππά.

Σώρρας: Ο νέος «σωτήρας» του έθνους, ο ρόλος της Κύπριας συνεργάτιδάς του και η σχέση της με γνωστό επιχειρηματία το όνομα του οποίου εντοπίστηκε στα Panama Papers

Παύλος Πολάκης: «Αν οι Γερμανοί το τραβήξουν, θα το τραβήξουμε και εμείς». Μια ανατρεπτική συνέντευξη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Τι λέει για τα 85 δισεκατομμύρια ευρώ του χρέους που προέρχονται από το μαύρο χρήμα στο χώρο της υγείας και για τις «100 οικογένειες που απομυζούσαν τον κρατικό κορβανά και θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση».

Κόκκινα δάνεια : Νέα ρύθμιση – παγίδα από τις τράπεζες. Τι πρέπει να προσέξουν οι δανειολήπτες

Επιθεώρηση Εργασίας: Καταγγέλλεις μαύρη εργασία και προσλαμβάνεσαι! Τι αλλάζει στη νομοθεσία

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ο γάμος Φώφης- ΓΑΠ, επισημοποιεί τον αρραβώνα Κυριάκου- Βενιζέλου. Όλο το παρασκήνιο.

Τραμπ: Το ροζ βίντεο, ο μυστικές υπηρεσίες και στο βάθος κίνδυνος παραπομπής για τον νέο πλανητάρχη. Απόσπασμα από την έκθεση πρώην μυστικού πράκτορα της MI6, ταράζει την αμερικάνικη πολιτική σκηνή και εμπλέκει τον Πούτιν σε εκβιασμούς.


«Οι Μεσσίες του ακροδεξιού μεταφυσικού» στο HOTDOC, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger