Όταν συνάντησα τον Άρη στην Χαλκίδα, μου είπε πως ακόμη και όλες οι μηχανές να έπεφταν πάνω μου στο μέλλον δεν θα μπορούν να μου πειράξου ούτε μία τρίχα. 

Αυτά τα όντα που στα πεδία των μαχών σήμερα φαίνονται ως τζιχαντιστές έχουν αρχηγούς Τεχνητής Νοημοσύνης (ρομπότ και βιορομποτ), και αυτό θα αποκαλυφθεί πλέο στα μάτια όλων των ανθρώπων πολύ αργότερα στα πεδία των μαχών.

 Αλήθεια που πήγαν οι 2 ταξιαρχίες Ιρανών? Υπάρχουν ακόμη? 

Και που θα πάνε άλλες τόσες Ρώσων μέχρι το Χειμώνα? Που Κάποιες μηχανές θα έχουν παλμικές ασπίδες και θα χρειάζονται ανώτερα όπλα, διότι δεν θα καταστρεφονται από σφαίρες και πυραύλους (EMP κτλ). 

Σιγά σιγά ξημερώνει ένας γεναίος νέος κόσμος, όπως μας το περιέγραψε το Μάτριξ. Οι μηχανές θέλουν αυτήν την μικτή πραγματικότητα να την μετατρέψουν σε εικονική, δηλαδή να μας φυλακίσουν όλους ως μπαταρίες σε μάτριξ μέσα σε μάτριξ ώστε αφού γίνει αυτό πολλές φορές να γίνουμε τελείως άβουλες κλωνοποιημένες μπαταρίες σχάσης σύντηξης. 

Όμως θα συναντήσουν το βουνό... 

 Tα γεγονότα αρχίζουν τέλη Σεπτεμβρίου και θα συμβούν απίστευτα και φοβερά πράγματα που ο απλός άνθρωπος θα τρομάξει. Περιβαλλοντικές καταστροφές και πολεμικές συράξεις ανά την υφήλιο. 

Αυτοί που θα ενταχθούν σε οργανωμένες ομάδες από σωστά άτομα θα επιβιώσουν...

Paschalis Rakitzis


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger