Μια σοβαρή καταγγελία ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook o επιχειρηματίας κ. Φώτης Κοκοτός (φωτογραφία).

Η καταγγελία του αφορά βρώμικες μπίζνες με το EΣΠΑ από υπόδικο των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο οποίος είδε φως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (που άρχισε ήδη τις παστρικές δουλειές) και είπε μα ξεπλύνει τα φραγκουά.

Δείτε τι έγραψε ο κ. Κοκοτός, ο οποίος σημειωτέον πολιτεύτηκε με την Δράση>

-Έμαθα από πρώτο χέρι τις προσπάθειες υπόδικου για σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή να πάρει προγράμματα ΕΣΠΑ ώστε να ξεπλύνει χρήμα. Το σύστημα του συριζα τον υποστηρίζει πλήρως. Ήρθε, λέει, το νέο να διώξει το παλιό κι έφαγαν μαζί το καταπέτασμα!

Ο κ. Φώτης Κοκοτός είναι επιχειρηματίας του τουρισμού και των κατασκευών, Διευθύνων Σύμβουλος της Elounda Real Estate Development, και μέλος της διοίκησης της Ελούντα Α.Ε., της οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης στην οποία εργάστηκε από μαθητής Γυμνασίου. Ασχολείται με μελέτες και κατασκευές έργων τουριστικής φύσης (ξενοδοχεία, σπα, συνεδριακά, κ.ο.κ.) ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην ανάπτυξη παραθεριστικών τουριστικών κατοικιών.

Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο τύπο σχετικά με τον Τουρισμό, το Περιβάλλον, και θέματα πολιτικής επικαιρότητας, όντας υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με τη ΔΡΑΣΗ. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, όπου πρώτευσε στην τάξη του, και αποφοίτησε με άριστα επίσης από το Τμήμα Φυσικών Επιστημών του Cambridge University στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Σχολής Πολιτικών και Περιβαλλοντικών Μηχανικών του UCLA στις ΗΠΑ, ενώ γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, πολύ καλά τη Γερμανική, καλά την Ιταλική, ενώ ομιλεί επίσης τη Γαλλική και Ισπανική.

Υπηρέτησε τη θητεία του ως αλεξιπτωτιστής σε επίλεκτη μονάδα ειδικών αποστολών (Ε.Τ.Α.), και ασχολείται με την ελεύθερη πτώση, την ιστιοπλοΐα, το water polo, και εν γένει με τα σπορ. Διαβάζει κλασσική νεοελληνική λογοτεχνία, σύγχρονη οικονομική και πολιτική ανάλυση, καθώς και επιστημονικές επιθεωρήσεις έρευνας και τεχνολογίας. Γεννηθείς το 1974, είναι πατέρας τριών κοριτσιών με τα οποία θα ήθελε να μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο καθώς ταξιδεύει συχνά για δουλειές.

Υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου με τη ΔΡΑΣΗ και μέλος Κ.Επιτροπής

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger