Κορονοϊός – Ιταλία: Ενα ενθαρρυντικό νέο που δίνει αισιοδοξία ότι ακόμη και ηλικιωμένοι άνθρωποι μπορούν να ιαθούν από τον κορονοϊό μας ήρθε την Παρασκευή (27/3) από τη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας ηλικίας 101 ετών, που ήταν διασωληνωμένος, πήρε εξιτήριο, καθώς ιάθηκε πλήρως από τον ιό!

Μάλιστα, στην περίπτωση αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την σημερινή (Παρασκευή 27/3) ενημέρωση που έκανε, κάνοντας λόγο για ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία.

Εκείνη που ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση ήταν Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι. Ο άντρας είχε εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδειξη του τεστ κορωνοϊού και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη.

Κορονοϊός – Ιταλία
H «πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψη του έδωσε ελπίδα για το μέλλον», δήλωσε η Λίζι. Οπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, μιλώντας για τον άνδρα που νίκησε τον κορονοϊό, ο 101χρονος έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο».

 Ο υπερήλικας γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1,189 περιπτώσεις κοροναϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.



πηγή: sportime.gr
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger