Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Μαύρη Μαγεία είναι η χρήση της δύναμης του νου για την υλοποίηση ενός κακού σκόπου. Η ενέργεια αυτή είναι ανάλογη προς την δύναμη της θέλησης και της νοημοσύνης του ατόμου που την ασκεί και την έλλειψη θέλησης και νοημοσύνης του θύματος ή των θυμάτων που την δέχονται.

Κάθε τέτοια επίδραση είναι αντίθετη προς το Νόμο της ελεύθερης βούλησης. Όταν αυτή εδραιώνεται δημιουργεί μια κατάστασης ψυχοδυναμικής αυθυποβολής στον λήπτη ή στους λήπτες, τότε έχουμε μια επίδραση "μαύρης μαγείας" ελαφριάς ή βαριάς μορφής. Πολλές φορές ασκείται για την απόκτηση εξουσίας έναντι των άλλων.

Η Μαύρη Μαγεία δεν είναι υπόθεση του παρελθόντος, αλλά είναι αποτέλεσμα χειρισμού πιο λεπτεπίλεκτων φυσικών νόμων.

Η Μαύρη Μαγεία δεν είναι παντοδύναμη και δεν έχει επίδραση στον έντιμο άνθρωπο που πιστεύει και εμπιστεύεται το καλό. Αρκεί να έχει αποβάλλει το φόβο, την αμφιβολία ή οποιοδήποτε χαμηλό κίνητρο και, με μιας προστατεύεται από τους ίδιους του τους κραδασμούς. Ειδικά ο φόβος αποτελεί έναν αναπόφευκτο ισχυρό μαγνήτη που ελκεί πάντα εκείνο που φοβόμαστε.

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger