Τα Βρετανικά υπερπόντια εδάφη των τροπικών νησιών, Turks and Caicos,  του αρχιπελάγους lucayan, βρίσκονται νοτιοανατολικά της νήσου Μαγιαγκουάνα των Μπαχαμών και, βόρεια του νησιού Ισπανιόλα. ο όνομά τους προέρχεται από τον κάκτο Turk's-cap  (Melocactus intortus). 



Εκεί βρίσκεται το Υπεράκτιο χρηματοοικονομικό κέντρο, που ελέγχει και χειραγωγεί την οικονομία και τον πολιτισμό ολόκληρας της Ευρώπης. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, μιας πιο προηγμένης πλατφόρμας συναλλαγών και, με  βασικό μεσίτη  την  Deutsche Bank AG. (Δείτε περισσότερα εδώ)

 Σ' αυτό το παγκόσμιο κέντρο δεοντολογίας είναι παραδομένη η Ελλάδα μας μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως ορίζουν οι ολογραφικές παραστάσεις των δεικτών επικινδυνότητας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μιας και στο συγκεκριμένο μέρος κατά το απώτατο παρελθόν, δρούσε  πάλι το ίδιο οικονομικό κύκλωμα.
Η αποκρυπτογράφηση συνεχίζεται στο παρόν άρθρο για τον Πολυμήχανο Οδυσσέα που τύφλωσε τον Κύκλωπα.

Έτσι, λοιπόν, σας αποκαλύπτω πως ο Οδυσσέας ταξίδεψε μεταξύ των  προαναφερθέντων νήσων Turks and Caicos, που αναφέρονται στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ως η χώρα των Κυκλώπων.


ο Οδυσσέας κάνοντας χρήση Υπερτεχνολογίας τύφλωσε το "μάτι" του Πολύφημου. 

 Για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησε κάποιο ιδανικό
μοντέλο ύλης (μέλαν σώμα), όπου απορρόφησε το φως, 
ενώ παράλληλα λόγω της θερμότητας του,
έστειλε συγκεκριμένη ακτινοβολία μικροκυμάτων εντός 
του Οφθαλμού του Κύκλωπα....

Διότι όπως και τότε, έτσι και τώρα, χρησιμοποιούσαν εξελιγμένη τεχνολογία πληροφορικής, που βασίζεται σε ολογραφικά συστήματα κβαντομηχανικής.

Ο Οδυσσέας για το σκοπό αυτό, χρησιμοποίησε το Οπλικό Σύστημα : " ΟΥΤΙΣ", ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:




Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα όπου τοποθετείται σε μια περιστρεφόμενη βάση, με παροχή τροφοδοσίας και, θερμαινόμενη κατακόρυφη αντίσταση (ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΑΙΝΟΣ).

 Στο πάνω μέρος, όπως βλέπουμε στην εικόνα, βρίσκεται το Μέλαν Σώμα ο Ειδικός Κρύσταλλος (ΜΕΛΑΝΟΣ ΟΙΝΟΙΟ), όπου με την κατάλληλη  την θέρμανση του, έχει την ικανότητα να απορροφά την φωτεινή ενέργεια και να εκπέμπει   συγκεκριμένα μικροκύματα.

Με το οπλικό σύστημα αυτό έχασαν το φως και την εικόνα του ελέγχου στο σύστημα συναλλαγών και στο σύστημα επικινδυνότητας επενδύσεων.


Ο Οδυσσέας κατά την Ομήρου Οδύσσεια χρησιμοποίησε φλογόμαυρο κρασί (ΜΕΛΑΝ ΣΩΜΑ) για να ζαλίσει τον Πολύφημο, που του το έδωσε ο ΜΑΡΩΝ ( Εὐάνθεος υἱός) μαζί με επτά χρυσά τάλαντα. Ο πατέρας του ήτο ιερέας του Απόλλωνος. Δηλαδή από καταγόταν από οικογένεια που διαχειριζόταν εξειδικευμένη Γνώση.

Ο Οδυσσέας αφού έφτιαξε παλούκι (ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΑΙΝΟΣ) που το ζέστανε στην φωτιά για να σκληρύνει. Κατόπιν με την βοήθεια των συντρόφων του τύφλωσε τον κοιμισμένο Κύκλωπα.

Ο Οδυσσέας δηλαδή μέσω υπερτεχνολογίας (Οπλικόν Σύστημα: "ΟΥΤΙΣ"), χτύπησε κβαντικά τα ολογραφικά συστήματα πληροφορικής του εχθρού. 

Επειδή εκείνοι που ελέγχουν τους Έλληνες γνωρίζουν τι έχει γίνει στο παρελθόν ξέρουν από που να φυλαχθούν για να μην πάθουν πάλι τα ίδια. 
Ωστόσο, όσο κι αν θέλουν να αφανίσουν τον ΕΛΛΗΝΑ... ας ξέρουν:
Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον!!!

Νικ. Αλ. Αργυρίου
www. iokh.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger