Ο αρχηγός της ισχυρότερης οικογένειας του πλανήτη ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Jacob Rothschild), έστειλε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 ανοιχτή επιστολή στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι όλα δικά του, αναφέροντας ότι:


«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων».


«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες», προειδοποίησε ο Jacob Rothschild και η δήλωσή του ακούστηκε περισσότερο ως απειλή κατά των γεωπολιτικών αντιπάλων των ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος του κολοσσού RIT Capital Partners plc, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackstone και πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research, απείλησε ευθέως την Ρωσία και την Βραζιλία (δύο εκ των βασικών εταίρων των BRICS που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε «αντίβαρο» του ΝΑΤΟ και της Δύσης. Τα υπόλοιπα μέλη είναι η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Κίνα η οποία και αυτή το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται έντονες χρηματιστηριακές επιθέσεις που φαίνεται τελικά να μην είναι τυχαίες).
ΛΟΡΔΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ».
Ο 78χρονος πρόεδρος της RIT Capital Partners, τονίζει πως έχει δημιουργηθεί μια «δύσκολη οικονομική κατάσταση» για την οποία οι επενδυτές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί. Και προειδοποιεί τους αποταμιευτές ότι επίκεντρο της επιχείρησης θα πρέπει να είναι η διατήρηση του κεφαλαίου των μετόχων και όχι τα βραχυπρόθεσμα κέρδη.
Ο Rothschild και οι συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και οι Γουόρεν Μπάφετ, Χένρι Κίσινγκερ (γνωστά «φυντάνια» της Νέας Τάξης Πραγμάτων), κατηγορούν για το γεμάτο κλίμα «χάους και εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή», τη ρωσική επιθετικότητα (!) και την αποδυναμωμένη Ευρώπη, που απειλείται από φρικτή ανεργία.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Η απροσδόκητη παρέμβαση του Jacob Rothschild, που προκάλεσε αναταραχή στις παγκόσμιες αγορές και προσέλκυσε το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου των επιχειρήσεων και της οικονομίας, διότι όλοι γνωρίζουν την οικονομική ισχύ της οικογένειας. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
μπορούν να καθορίσουν την μοίρα ολόκληρων εθνών με μια κίνηση.

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι Rothschild σπάνια βγαίνουν στο «φως» για να πραγματοποιήσουν τέτοιες «βαριές» δημόσιες δηλώσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνουν συνεντεύξεις. Η οικογένεια των Rothschild , μετρά ήδη πάνω από διακόσια χρόνια παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια και κανείς στον πλανήτη δεν τους επιθυμεί, όπως και την άλλη πανίσχυρη εβραϊκή οικογένεια των Rockfeller, ως αντιπάλους. Ο ίδιος σημείωσε ότι «η κρίση αυξάνεται σε όλο τον κόσμο συνεχώς, ενώ η πραγματική κλίμακα της επιβράδυνσης της κινεζικής οικονομίας δεν είναι απολύτως σαφής , η αύξηση του ΑΕΠ στις ΗΠΑ και την ΕΕ είναι απογοητευτική, και μια πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αυξήσει υπέρμετρα τον συντελεστή κινδύνου της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας. Επιπλέον, η παγκόσμια οικονομία επηρεάζεται αρνητικά από την πολιτική κρίση στην Μέση Ανατολή.»
Σημειώνεται ότι στις 9 Μαρτίου 2016, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντέιβιντ Λίπτον δήλωσε ότι «ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αυξανόμενο κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης. Για να αποφευχθεί η καταστροφή, οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την τόνωση της ζήτησης», τόνισε ο Lipton
Οι Ρότσιλντ, με έμμεσο τρόπο, εισηγούνται την θεσμοθέτηση για τους Γκοΐμ μιας αιώνιας και αέναης λιτότητας.
Επίσης χαρακτηρίζουν την κατοχή χρήματος από τους φτωχούς παράνομη πράξη, που πρέπει να διωχθούν γι’ αυτό και την ίδια στιγμή οι ομόφυλοι «παράγουν» άπειρο χρηματιστηριακό χρήμα.



ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από το Κνεσέτ. Ένας συμβολισμός: Η ανώτατη οικονομική δύναμη του κόσμου χτίζει το κτίριο της ανώτατης δικαστικής εξουσίας, δίπλα στην ανώτατη νομοθετική εξουσία.
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ιουδαϊκής οικογένειας: των Ρότσιλντ.
Στις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ, είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν το κτίριο υπό τρεις προϋποθέσεις:
1) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν το οικόπεδο.
2) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν τους αρχιτέκτονες.
3) Κανείς δεν θα ήξερε ποτέ την τιμή της κατασκευής του.

Οι Rothschild είναι αυτοί που ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη από τον 19ο αιώνα κιόλας.
Η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς και σε μια σειρά από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της «Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος» και της διαβόητης Goldman Sachs και θεωρείται το μεγαλύτερο «κράτος» του πλανήτη σύμφωνα με την ρωσική stoletie.ru.
Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιος όλες τους τις οικονομικές επενδύσεις, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει «παρακλάδια» σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία (όπου ξεκίνησαν), Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία. Το οικόσημο των Ρότσιλντ δείχνει πέντε βέλη τα οποία συμβολίζουν τους πέντε γιούς του ιδρυτή της δυναστείας Mayer Rothschild και ταυτόχρονα την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, κάτι το οποίο φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν, όσοι αιώνες και αν περάσουν.
Ο εβραίος ιδρυτής του Κομμουνισμού Κάρολος Μαρξ (Κεσιλέ Μαρδοχαίος), έτρεφε τον βαθύτερο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Η Τατιάνα Γκράτσεφ (Tatiana Grachev), επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε:
«Το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία . Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποίας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο.
Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά.
Στην κομμουνιστική επανάσταση του 1917 και τον ρωσικό Εμφύλιο που επακολούθησε χρηματοδότησαν τους κομμουνιστές και τους αντικομμουνιστές, όπως και τον Β’ ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό».
Οι Rothschild θεωρούνται ύποπτοι ακόμα και για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία.



Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥ ΕΓΡΑΨΕ:
«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».(Εννοούσε βέβαια τον Ρότσιλντ, τον Σιφ, τον Ροκφέλερ και τους λοιπούς.

«Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Θα φέρουμε ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους παλιούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Αν κερδίσουμε την επανάσταση, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Θα γίνουμε μια δύναμη, μπροστά στην οποία όλος ο κόσμος θα γονατίσει. Θα δείξουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη. Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη …
Αυτή τη στιγμή, οι νέοι άνδρες μας με τα δερμάτινα μπουφάν τους, οι γιοι των ωρολογοποιών από την Οδησσό, την Όρσα, την Gomel και την Vinnitsa, (πόλεις με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό) ξέρουν πώς να μισούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΟ. Τι ευχαρίστηση παίρνουν καταστρέφοντας την ρώσικη διανόηση – αξιωματικούς, ακαδημαϊκούς και συγγραφείς …» Όλα τα παραπάσνω αποκαλυπτικά λόγια τα είπε ο Τρότσκυ (και έγιναν πραγματικότητα) στον Ααρών Σιμάνοβιτς (“Memoirs of Aron Simanovich”), 1928. Το βιβλίο του τώρα άρχισε να κυκλοφορεί στην Μόσχα.
Τον Φεβρουάριο του 2016 , η επικεφαλής του ρωσικού Επιμελητηρίου Tatania Golikova δήλωσε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι το εξωτερικό δημόσιο χρέος της Ρωσίας μειώθηκε κατά 4,4 δισεκατομμύρια από 50 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2015. Το συνολικό εξωτερικό χρέος περιλαμβάνει δάνεια και υποχρεώσεις των ρωσικών εταιρειών.
Το χρέος του μη τραπεζικού τομέα μειώθηκε κατά 9,26 τοις εκατό, σε 340 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ωστόσο μετά από αυτούς τους θετικούς δείκτες για την ρωσική οικονομία ανέλαβαν δράση οι Rothschild και έριξαν τις τιμές του πετρελαίου, δίνοντας «βοήθεια» στις ΗΠΑ.
Ο Jacob Rothschild δε μίλησε τυχαία.
Η φράση του αυτή θα φέρει εξελίξεις. Εξελίξεις που θα προκαλέσουν ταραχή στις ζωές όλων όπου κι αν βρίσκονται. Ο πλανήτης πλέον είναι πολύ μικρός και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτά που έρχονται.-
loading...

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/06/2016.html

Δημοσίευση σχολίου

Blogger