Την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να χτυπά με μανία το σώμα της χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περαστικό σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το καβγαδάκι του ζευγαριού εξελίχθηκε σε επεισόδιο με ξυλοδαρμό. Η γειτονιά στη συμβολή των οδών Γεωργίου Χαραλάμπους και Εγνατίας αναστατώθηκε. Τρομαγμένοι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια. Κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει την νεαρή κοπέλα που έκλαιγε αβοήθητη στο πεζοδρόμιο. Κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο το περιπολικό της Ασφάλειας. Οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το ζευγάρι και άνοιξαν διάλογο με το θύμα και τον θύτη. Έκπληκτοι άκουσαν την 20χρονη να τους εκλιπαρεί να μην κάνουν τίποτα τον 25χρονο φίλο της. «Ζευγάρι είμαστε και μαλώσαμε. Συμβαίνουν αυτά καμιά φορά. Δεν θέλω να μάθει τίποτα ο πατέρας μου. Σας παρακαλώ μη μας πάτε στο τμήμα. Με αγαπάει και τον αγαπάω. Δεν θα ξαναμαλώσουμε» είπε η νεαρή στους αστυνομικούς.

Εκείνοι της απάντησαν ότι από τη στιγμή που κλήθηκαν να επέμβουν και εφόσον δεν είχε ταυτότητα μαζί της έπρεπε να την οδηγήσουν μαζί με το αγόρι της στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Το τέλος της βραδιάς βρήκε το ζευγάρι να κάθεται αγκαλιασμένο στο πίσω μέρος του περιπολικού.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger