Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street και της τουρκικής Milliyet, το Γενικό Αρχηγείο του ΝΑΤΟ αποφάσισε να ιδρύσει ένα κεντρικό όργανο που θα συντονίζει τις πληροφοριες των ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.


Η πρόφαση για την ίδρυση αυτή της καινούργιας ουσιαστικά μυστικής υπηρεσίας, όπως αναφέρεται, είναι η αντιμετώπιση των Τζιχαντιστών την ίδια ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, o Σεργκέι Λαβρώφ, κατήγγειλε τους Αμερικανούς ότι, ακούστε, ζήτησαν από την Ρωσία να μηn… βομβαρδίζει την Al Nusra στην Συρία, δηλαδή το παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Η υποκρισία των Αμερικανών όλο της το μεγαλείο!

Όπως αναφέρει το παρασκήνιο, η ίδρυση αυτή της νέας υπηρεσίας κρίθηκε αναγκαία μετά τις επανειλημμένες παραβάσεις των Ρώσων σε πολλά επίπεδα, γεγονός που κατέδειξε την μεγάλη αδυναμία των δυτικών και των ΗΠΑ στον τομέα των πληροφοριών και τώρα αποφάσισαν να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο τον μεγάλο αυτό κενό. Όσον αφορά τους Ισλαμιστές και τους Τζιχαντιστές… μια από τα ίδια.



Άλλωστε παρά τις επανειλημμένες αποδείξεις και από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ ότι η Τουρκία του Ερντογάν συνεργάζεται άμεσα με τους Τζιχαντιστές στην Συρία αλλά και στην Λιβύη, το περίφημο ο ΝΑΤΟ ξέρει πολύ καλά να κάνει τα.. στραβά μάτια!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger