Ο παγκοσμιοποιητής και άρχων της διαπλοκής, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος δρα και στην Ελλάδα χρηματοδοτώντας κόμματα και ΜΚΟ, έχει επικηρυχθεί από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μάλιστα σε άρθρο του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik, το οποίο απηχεί απόψεις του Κρεμλίνου, εξαπολύεται επίθεση εναντίον του Σόρος, για τον «βρώμικο» ρόλο του στον «κοινωνικό μετασχηματισμό της Ευρώπης».

Το Sputnik υιοθετεί πλήρως και αναδημοσιεύει άρθρο του «New Eastern Outlook»
Σε αυτό ο αμερικανός πολιτικός αναλυτής, Phil Butler, καταγγέλλει πως «το «Open Society Foundation» δεν έχει να κάνει καμία σχέση με μια μελλοντική «ανοιχτή κοινωνία», δομημένη πάνω στις αρχές της ελευθερίας. Ο δισεκατομμυριούχος Τζωρτζ Σόρος έχει εμπλακεί σε ένα τεραστίων διαστάσεων σχέδιο κοινωνικού μετασχηματισμού της Ευρώπης».

«Τα τελευταία χρόνια ο Αμερικανός μεγιστάνας ασχολήθηκε με τη δημιουργία ενός αχανούς δικτύου ΜΚΟ και μη κερδοσκοπικών εταιρειών στο μετασοβιετικό χώρο και στην Ευρώπη» γράφει ο Butler.

Στην συνέχεια, επικαλούμενος τα WikiLeaks ο Butler, παρατηρεί ότι και τα «Panama Papers» οδηγούν στον Σόρος και το παγκοσμιοποιητικό ίδρυμά του, ενώ χαρακτηρίζει τον διαπλεκόμενο δισεκατομμυριούχο ως έναν «γνωστό παγκόσμιο παίκτη», ο οποίος διείσδυσε εν αρχή στον μετασοβιετικό χώρο, προκειμένου να τον μετασχηματίσει κοινωνικά στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.

Έπειτα, ο Σόρος ξεκίνησε να καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να διαμορφώσει τις πολιτικές της Ε.Ε.

Έπεισε την ΕΕ να «σώσει» την Ουκρανία μετά το αμερικανοκίνητο νεοναζιστικό πραξικόπημα κατά του νόμιμου προέδρους της χώρας που προωθούσε την συνεργασία με την Ρωσία, την οποία ο Σόρος κατακεραυνώνει με ψευδείς κατηγορίες.

Μάλιστα όπως σας έχουμε ενημερώσει από το prisonplanet.gr, χρηματοδοτεί δήθεν φιλορωσικά κόμματα στην Ελλάδα, προκειμένου να διαβάλλουν τον Πούτιν στα μάτια των Ελλήνων, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με συμπάθεια των Ρώσο ηγέτη.

Σύμφωνα με τον Butler έχει στήσει όχι μόνον για να ελέγχει τα ΜΜΕ και τις ειδήσεις, αλλά να επηρεάζει ακόμη και το νομικό πλαίσιο βάσει των οποίων λειτουργούν οι κοινωνίες.

Μέσω των ΜΜΕ πείθει τώρα Ελλάδα και Ευρώπη να αποδεχθούν και να ενσωματώσουν τις ορδές των οπαδών του Ισλάμ που κατακλύζουν την Ευρώπη.

Ούτε ο Σόρος, ούτε οι προστάτες του δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία της Ευρώπης», υπογραμμίζει ο Butler.ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger