Ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση του βάρους είναι ο αργός μεταβολισμός. Ωστόσο, δεν είναι σημαντικό μόνο να χάσετε βάρος, είναι επίσης απαραίτητο να εξαλείψετε τις επιβλαβείς ουσίες και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Εδώ είναι η συνταγή για ένα ρόφημα θαύμα που βοηθά να μειώσετε το βάρος σας και να επιταχύνετε τη λειτουργία του μεταβολισμού σας.
Η μαγεία αυτού του ροφήματος είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην τήξη του υπερβολικού λίπους της κοιλιάς. Λιώνει το λίπος και καλώς ορίζει το νέο σας εαυτό!!

Για να κάνετε αυτό το ποτό, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

-8 ½ φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό
-1 Κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ (ή μια κουταλιά της σούπας οργανική ρίζα τζίντζερ σε σκόνη )
-1 Αγγούρι μεσαίου μεγέθους, σε λεπτές φέτες
-1 Λεμόνι μεσαίου μεγέθους, σε λεπτές φέτες
-12 φύλλα μέντας
Προετοιμασία :
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα και αφήνουμε το μείγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφαιρούμε τις φέτες λεμονιού, το τζίντζερ και τα φύλλα μέντας από τη στάμνα πριν χύσουμε το ρόφημα σε ένα ποτήρι.

Αν δεν το πιείτε όλο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο έως 2 ημέρες.
Πώς λειτουργεί και γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Όλα τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω έχουν διάφορα οφέλη για την υγεία και καθαρίζουν αποτελεσματικά το σώμα, αλλά όταν συνδυάζονται, όχι μόνο συντελούν στον καθαρισμό του σώματος, αλλά επίσης βοηθούν στην απομάκρυνση του υπερβολικού λίπους.
Αγγούρια - Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και είναι ιδανική τροφή για την απώλεια βάρους .
Πιπερόριζα - Ένα ζεστό ρόφημα με τζίντζερ βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι μειώνοντας έτσι την πιθανότητα υπερφαγίας.
Λεμόνι - Τα λεμόνια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες πηκτίνης, η οποία βοηθά στην καταστολή της λαχτάρας για τροφή. Το λεμόνι βοηθά επίσης το σώμα να αποβάλει τα απόβλητα από τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του.
Μέντα- Όχι μόνο δίνει στο νερό μια δροσιστική γεύση, αλλά περιορίζει πάρα πολύ και τη λαχτάρα για τροφή.
Νερό -Το νερό ενυδατώνει το σώμα, λιπαίνει τις αρθρώσεις και τους μύες κατά τη διάρκεια της άσκησης, και εάν λαμβάνεται τακτικά, μειώνει τη λαχτάρα για φαγητό.

πηγή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger