Πρώτη δημοσίευση 27/9.

Η Δευτέρα Παρουσία και το τέλος του κόσμου έρχεται.

Αυτό λένε διάφορες χριστιανικές ομάδες και συνωμοσιολόγοι με αφορμή την Μαύρη Σελήνη της Παρασκευής.

Αν και το φαινόμενο της μαύρης σελήνης λαμβάνει χώρα κάθε 32 μήνες κάποιοι πιστεύουν ότι τα φαινόμενα που τη συνοδεύουν δικαιολογούν το γεγονός ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Ο  Σεπτέμβριος ξεκίνησε με μια ηλιακή έκπληξη  η οποία σε συνδυασμό με τη Μαύρη Σελήνη έχει κάνει πολλούς να φοβούνται το χειρότερο: Ένας συνωμοσιολόγος έγραψε:  “ Τα σημάδια δείχνουν ότι έρχεται ο Ιησούς.  Πλησιάζουμε στο τέλος του κόσμου και όλης της αντθρωπότητας. Κάθε ημέρα πρέπει να ερχόμαστε κοντά στο σωτήρα Ιησού Χριστό. Γιατί κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά που συμβαίνουν στη Γη». Άλλος έγραψε:  “Ο Κύριος θα κάνει το φαγγέρι κόκκινο σαν αίμα και μετά … μαύρο. Σας φαίνεται  γνωστό;»

Μάλιστα κάποιοι για να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους αναφέρονται στην Αγία Γραφή και σε αποσπάσματα που θεωρούν ότι στηρίζουν τα λεγόμενά τους. Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται.  Η Μαύρη Σελήνη θα είναι ορατή στο δυτικό ημισφαίριο πάνω από τη Βόρεια και Νότιο Αμερική ενώ θα είναι ορατή και σ τμήματα της Δυτικής Ευρώπης.




ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger