φώτο από το προπαγανδιστικό βίντεο των Σλάβων των Σκοπίων


Το πρώτο επεισόδιο από μια σειρά ντοκιμαντέρ σαράντα τον αριθμό, έχει ήδη τελειώσει από την αυστραλιανή-σλαβική εταιρεία παραγωγής «Loyd Harisson Entertainment Group» που εδρεύει στο Σύδνεϋ  που έχει τον βαρύγδουπο τίτλο «Οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες».




Συγγραφέας της σειράς είναι ο Αλεξαντάρ Ντόνσκι (Александар Донски) και εκτελεστικός παραγωγός ο Τζιμ Στέφαν από το Σύδνεϋ.



Η σειρά καταγράφεται στην αγγλική γλώσσα και αυτές τις ημέρες έχει ήδη παρουσιασθεί το πρώτο επεισόδιο, όπως σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.



Η σειρά θα κυκλοφορήσει σε DVD και ο Αλεξαντάρ Ντόνσκι παρουσιάζει πηγές («πάνω από 50 αρχαίους συγγραφείς», όπως γράφει) που ισχυρίζονται ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν είχαν σχέση με τους Έλληνες,  χτυπώντας τους ισχυρισμούς της σημερινής ελληνικής προπαγάνδας ( όπως σημειώνει το σλαβικό κείμενο χαρακτηριστικά).



Το δημοσίευμα γράφει ότι τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν με χρηματοδότηση Σλάβων από τα Σκόπια  μεταναστών από όλον τον κόσμο, αλλά κυρίως, από την Αυστραλία και η συγκέντρωση χρημάτων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, όπως σημειώνεται.



Μάλιστα «είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το πρώτο επεισόδιο στο YouTube σε τρεις μόλις ημέρες είχε 3.500 επισκέψεις και οι περισσότερες ήταν από την Αυστραλία, τα Σκόπια, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.



Το προπαγανδιστικό βίντεο των Σλάβων των Σκοπίων (το πρώτο επεισόδιο):





http://www.echedoros-a.gr


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger