Το ''Πραξικόπημα'', που προδόθηκε, πριν ακόμα γίνει, το 1976
Αυτοί ήταν οι σκοποί της Εθνοστρατιωτικής Επέμβασης

Του Καθηγητή Δρος Νίκου Χ. Χαρακάκου

Στο ''Πραξικόπημα'' Γεωργίου Γεωργαλά του 1976, στο οποίον έχει αναφερθεί με άρθρα του ο Καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης στο περιοδικό '' Τρίτο Μάτι'' και στην εφημερίδα '' Ελεύθερη Ώρα'', είναι αποτυπωμένη η αγωνία του Ελληνορθόδοξου Εθνοστρατιωτικού Χώρου για την αξιοπρεπή εδραίωση της Πατρίδας μας ως αναγκαίας για την Ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου Δύναμης και ως απαραίτητης αρχής της διαφύλαξης της Εδαφικής Ακεραιότητάς της και της κινδυνεύουσας από τον κομμουνισμό Εθνικής Ανεξαρτησίας της. Έτσι είναι προτιμότερος ο όρος '' Νέα Εθνοστρατιωτική Επέμβαση ως Συνέχεια της Επανάστασης της 21ης Απριλίου 1967'' για την αποτροπή των εθνοβλαβών συνεπειών της ''μεταπολίτευσης'' του 1974.

 Όσα ακολουθούν παρακάτω αποτελούν προσωπικές εκμυστηρεύσεις του Ιδρυτή της εβδομαδιαίας εφημερίδας '' Στόχος'' Γεωργίου Καψάλη, του Εθνοπολιτικού Ιακώβου Διαμαντόπουλου και του Χαρίλαου Μ. Γκητάκου, Διδάκτορος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, συνεργάτη του πρώην Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γεωργίου Γεωργαλά και των τριών μυημένων από τους πρώτους στη Μεταρρυθμιστική Εθνοστρατιωτική Επέμβαση.

Πριν μου εκμυστηρευτεί τα της Επέμβασης ο Γεώργιος Καψαλης γύρω στο 1984, σχετικά με αυτήν είχα πληροφορηθεί τα πάντα από τον μυημένο στην Επέμβαση τότε Συνταγματάρχη Γεώργιο Βόττα, τώρα Ταξίαρχο ε. α., προσωπικό φίλο και συμπατριώτη του Εθνολόγου Καψάλη. 

Για το '' Πραξικόπημα'' γνώριζε από το 1976 ο τότε Διευθυντής του Α2 Γραφείου Πληροφοριών της ΥΕΝΕΔ αείμνηστος Ταξίαρχος ε. α. Χαράλαμπος Σ. Χαρακάκος, τότε Αντισυνταγματάρχης. Αμέσως μυήθηκε και ο ίδιος.

Η Μεταρρυθμιστική Εθνοστρατιωτική Επέμβαση μόλις εγκαθιδρυόταν θα μεριμνούσε για την άμεση αποφυλάκιση των Αξιωματικών, πρωταίτιων και συνεργατών, της 21ης Απριλίου. Θα ενεργοποιούσε τον Στρατιωτικό Νόμο. Θα επανέφερε τον ΑΝ/1947 διότι ήταν ο μόνος αποτελεσματικός για την κονιορτοποίηση του αντεθνικού κομμουνισμού και των φαυλοκρατικών αντιδράσεων.

 Σε μια Ελληνορθόδοξη Μεταρρυθμιστική Εθνοκρατία δεν έχει η εθνοπροδοτική και πολύπλευρα αναχρονιστική Αριστερά. Γι΄ αυτό θα επιδεικνυόταν αυστηρότητα στην εξάρθρωση των κομμουνιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων. Όμως η Εθνοκρατία δεν θα συνέτριβε μόνον τον δόλιο κομμουνισμό. Σκοπός της ήταν και οι φυλακίσεις διεφθαρμένων επιχειρηματιών. Ο έλεγχος παραστατικών έμπορων και επιχειρηματιών σχετιζόμενων με χώρες του Σιδηρού Παραπετάσματος. Ο εν λόγω έλεγχος θα εντόπιζε το
 '' ξέπλυμα'' χρήματος για τρομοκρατία και όπλα.

Προβλεπόταν οπωσδήποτε η ακύρωση των εκλογών και του Δημοψηφίσματος του 1974 με Συντακτικές Πράξεις. Για την οικονομική ευημερία του Έθνους και του Ελληνικού Λαού θα επραγματοποιείτο αμέσως αύξηση συντάξεων και μισθών σε όλα τα συνταξιοδοτικά και μισθολογικά κλιμάκια του Δημοσίου. Εργατικά δάνεια και εργατικές υπερπολυτελείς πολυκατοικίες.
Οργάνωση Επαγγελματικής και Εθελοντικής Εθνοφυλακής για τη συμμετοχή του Λαού στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Εθνική Δημοσιογραφία, ως αντίβαρο των οργανωμένων εκδοτικών συμφερόντων, θα συνυπήρχε καθοριστικά με την επαγγελματική, με ρυθμιστικό δημοσιογραφικό όργανο την εβδομαδιαία εφημερίδα ''Ηχώ των Ενόπλων Δυνάμεων''. Εθελοντές άμισθοι Εθνικιστές ερασιτέχνες δημοσιογράφοι θα στελέχωναν όλες τις εφημερίδες. 

Το ίδιο στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση με κυρία ευθύνη της ΥΕΝΕΔ. Για την αντιμετώπιση των αθεϊστικών και αντεθνικών κομμουνιστικών ιδεών μονιμοποίηση Πρόσθετων Καθηγητών, διοριζόμενων από την Εθνοστρατιωτική Νέα Επανάσταση, στα ΑΕΙ. Η ΕΦΕΕ, αποτελούμενη μόνον από Εθνικιστές φοιτητές, θα επείχε θέση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου. Στρατιωτικά Λύκεια θα ιδρύονταν ως Προεκπαιδευτήρια για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Ιδιωτικοί detectives συμβεβλημένοι με την ΕΣΑ και την Ασφάλεια θα βοηθούσαν στη διεκπεραίωση Υποθέσεων Εθνικού Ενδιαφέροντος. Μάθημα Εθνικής Ηθικής Διαπαιδαγώγησης θα διδασκόταν και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Πλήρης επάνοδος στο ΝΑΤΟ τόσο στο πολιτικό όσο και στο στρατιωτικό σκέλος. Ειδική σχέση με την ΕΟΚ και αποφυγή ένταξης για την Περιφρούρηση του Ελληνορθόδοξου Εθνοπολιτισμού και της Αυτοδύναμης Αναπτυξιακής Μοναδικότητας του Εθνικού Νομίσματος της Δραχμής. Πολύπλευρο επενδυτικό σταθερό καθεστώς ως μοχλός διαρκούς εδραίωσης μιας Αποτελεσματικής Εθνικής Οικονομίας.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, για να διατηρείται η Εθνοστρατιωτική Επέμβαση του 1976 ως Συνέχεια της Εθνοστρατιωτικής Επανάστασης της 21ης Απριλίου 1967, θα ανακηρύσσονταν Ισόβιοι Γερουσιαστές στην Εθνοστρατιωτική Γερουσία: μια Φιλοσοφική Ακαδημία Εκπόνησης Σχεδίων για να κυβερνούν αποτελεσματικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα Δημόσια Έργα θα συνέχιζε να τα αναλαμβάνει η ΜΟΜΑ προς αποφυγήν διαπλοκής με σκοτεινά συμφέροντα. Το βιβλίο '' Ελληνικό Μανιφέστο'' του κ. Γεωργίου Γεωργαλά θα ήταν η συνέχεια του πολύτομου έργου ''Το Πιστεύω μας'' του Γεωργίου Παπαδοπούλου. Επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης και ο κ. Ανδρέας Δενδρινός βολιδοσκοπούνταν για την ιδεολογική στήριξη του Νέου Πειράματος.

Η Επέμβαση περίμενε πολλά για την εξασφάλιση μόνιμης οικονομικής ευεξίας με την εκμετάλλευση του Πετρελαϊκού Πακτωλού της Θάσου.

Με τη '' μεταπολίτευση'' του 1974 έγινε διασάλευση του Εθνικού Αμυντικού και Ιδεολογικού Δόγματος. Στο όνομα ενός ακαθόριστου '' ευρωπαϊσμού'' ενθρονίστηκαν στη μεν κρατική εξουσία ο ανεύθυνος και διαπλεκόμενος κοινοβουλευτισμός, στη δε παρακρατική εξουσία ο κομμουνισμός και η Ένοπλη Τρομοκρατία της Αριστεράς. Γι΄αυτό φτάσαμε στο σημείο να κυβερνήσει ο αριστερός εθνομηδενιστικός ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Κόκκινη Χούντα!

Η Ελληνορθόδοξη Εθνοστρατιωτική Φιλοσοφία είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε...
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger