Ο Al Ansari έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κάποιου ελεύθερου σκοπευτή όταν έστριβε τη γωνία σε δρόμο της Σύρτης στη Λιβύη.

Παρά το ότι τον πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο, η σφαίρα του διέλυσε την καρδιά και υπέκυψε σχεδόν επί τόπου, συνεπώς το χτύπημα μοιάζει «επαγγελματικό». Έκτοτε οι τζιχαντιστές κυριολεκτικά λύσσαξαν να ψάχνουν τον δολοφόνο!

O Σουδανός τζιχαντιστής Abu Anas al Muhajer, έπεσε ομοίως νεκρός από ίδιου τύπου σφαίρα χωρίς να προλάβει να πει… Αλλάχ.


Ο τρόμος έχει εγκατασταθεί για τα καλά μεταξύ των ηγετικών στελεχών στο Ισλαμικό Κράτος καθώς μέσα στη σιωπή μια σφαίρα έρχεται να τους κάνει να σιωπήσουν, ένας προς έναν…

O Abu Mohamed al Dernawi, παρέλαβε… μια σφαίρα στο δόξα πατρί και το κεφάλι του εξερράγη λίγο έξω από τη Σύρτη, σε περιοχή ελεγχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Daniele Raineri υποστηρίζει πως οι τρεις τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από το ίδιο χέρι και θυμάται παράλληλα πως πέρσι το καλοκαίρι δολοφονήθηκε ο Husein al Karami, ένας ιεροκήρυκας του Ισλαμικού Κράτους με τον ίδιο τρόπο, μόλις το κεφάλι του βρέθηκε στο οπτικό πεδίο του μυστήριου ελεύθερου σκοπευτή…



ΠΗΓΗ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger