Είναι μια φωτογραφία που έφτασε στα χέρια μας απο την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. 

Είναι η πραγματογνωμοσύνη την οποία πρώτοι εμείς εδώ μοιραστήκαμε μαζί σας και στην οποία οι ειδικοι-Κοτσάφτης Δάρρας και άλλοι- υποστηρίζουν με επιστημονικά επιχειρήματα, ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Εμείς δεν είμαστε ειδικοί. Δημοσιογράφοι είμαστε και ο ρόλος μας είναι να ερευνούμε και να ψάχνουμε. Έφτασε λοιπόν στα χέρια μας η φωτογραφία απο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε αυτην φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι πλάγιοι αερόσακοι. Σύμφωνα με το «βιβλίο του αυτοκινήτου» αυτό συμβαίνει μόνο όταν το αυτοκίνητο δέχεται πολύ δυνατό χτύπημα απο το πλαί. Ενεργοποιούνται μόνο αυτοί και όχι οι βασικοί αερόσακοι παρά το γεγονόςο ότι οι μπροστινές ζώνες είναι πατημένες.

Στην περίπτωση του τροχαίου του Παντελίδη απο την δεξιά πλευρά. Έτσι όπως τούμπαρε το αυτοκίνητο απο την μεριά του συνοδηγού.

Αυτό τι σημαίνει σε απλά ελληνικά; Σημαίνει, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στην εικόνα πώς το αίμα του Παντελή βρέθηκε στο δεξί μπροστά κολωνάκι του αυτοκινήτου στην οροφή και στον αερόσακο.

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να οδηγούσε και την ίδια στιγμή το αίμα του να μην υπάρχει στην μεριά του οδηγού;

Μένει να το μάθουμε και στο ακροατήριο…

πηγή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger