Συνελήφθησαν αν και προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα - Πώς πήραν τη μίζα - Τι λένε αστυνομικές πηγές

Συνέλαβαν διοικητή τροχαίας και αρχιφύλακα γιατί ζητούσαν μίζα για να σβήσουν κλήσεις.

 Στα χέρια των “Αδιάφθορων” της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν οι δύο ένστολοι που υπηρετούν σε τροχαία της Αττικής γιατί απαιτούσαν από οδηγό βυτιοφόρου πετρελαίου θέρμανσης 2000 ευρώ για να σβήσουν κλήση 10.000 ευρώ που του είχαν κόψει. 

Μάλιστα, προκειμένου να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ίχνος θα “κάρφωνε” την παράνομη αυτή συναλλαγή με τον οδηγό και να μην έρθουν σε επαφή με τυχόν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του έδωσαν τα στοιχεία και τον λογαριασμό τρίτου ατόμου για να καταθέσει τη μίζα.

 Όμως στάθηκαν άτυχοι καθώς το θύμα, κατήγγειλε τη δράση τους σε συναδέλφους τους και έτσι όταν χθες συναντήθηκαν με τον οδηγό του φορτηγού για να του επιστρέψουν το δίπλωμα, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά, έκαναν έφοδο και πέρασαν χειροπέδες στους υπερασπιστές του νόμου που έγιναν παραβάτες και “καθάριζαν” πρόστιμα με το αζημίωτο. 

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger